Home Izdvojeno VIDEO Dr. Hrvoje Tomasović u Bujici: “U srijedu mi sude! Da mogu – oduzeli bi mi licencu, a da su neka druga vremene – tražili bi da me se strijelja!”

VIDEO Dr. Hrvoje Tomasović u Bujici: “U srijedu mi sude! Da mogu – oduzeli bi mi licencu, a da su neka druga vremene – tražili bi da me se strijelja!”

by Ante R.

Dr. Hrvoje Tomasović ugledni hrvatski kirurg u Bujici komentirao slučaj Matijanić.
“U srijedu mi sude! Da mogu – oduzeli bi mi licencu, a da su neka druga vremene – tražili bi da me se strijelja!”
Uoči procesa pred HLK njihovim šefovima poručuje: “Poput njihovog uzora – Rade Končara, milost ne tražim niti bih im je dao!”

Komentirajući posljednji ispraćaj Vladimira Matijanića u Splitu, dr. Hrvoje Tomasović je u Bujici Z1 televizije izjavio: – Sprovod Matijanića ljevičarima je ispao glavni društveni događaj. Usporediv je s posljednjim ispraćajem Miljenka Smoje, koji je bio bard, uz jednu razliku… Kad je umro Smoje, ti isti koji su se sada naslikavali kod Matijanića, nisu se usudili doći na sprovod. Bio je manji od duljine lijesa, a bilo ih je toliko da nije imao tko nositi kapsil! Sad bi najradije ponovo iskopali Smoju i napravili reprizu sprovoda, uz tisuće ljevičara koji bi se danas ipak pojavili!

POGLEDAJTE USPOREDBU OCJENA IVANE KEKIN I HRVOJA TOMASOVIĆA NA PORTALU NAJDOKTOR:
Možemovku Kekin pacijenti ocijenili s dvojkom, a Tomasović je dobio peticu!

Dr. Hrvoje Tomasović je šest godina zaredom, po izboru hrvatskih pacijenata, izabran za najdoktora, dok se na Ivanu Kekin većina žali i nema šanse postati hrvatskom najdoktoricom! Međutim, Liječničkoj komori mišljenje pacijenata nije važno – pa su možemovku zaštitila nakon prijave do koje je došlo zbog uvreda izrečenih na račun dr. Željke Markić, dok se uglednom kirurgu sudi!

Dr. Tomasoviću su prije dvije godine, pod prijetnjom otkaza – zabranili javne nastupe, a sada mu je novi ravnatelj KBC-a Sestre Milosrdnice ipak dopustio gostovanje u Bujici, uz uvjet da ne govori o bolnici u kojoj radi?! Zbog toga nije smio komentirati slučaj Dijane Zadravec, koja također ima zabranu javnih istupa…

Komentirajući stanje u zagrebačkoj bolnici Sv. Duh, dr. Tomasović je konstatirao: – Tamošnji liječnici izloženi su strahovitom pritisku ideoloških policajaca iz Možemo da rade abortuse! Da sam ja ginekolog, nikada ne bih napravio pobačaj. Smatram da je abortus ubojstvo! To govorim i kao vjernik i kao liječnik!

 

You may also like