Home Izdvojeno VIDEO Gordan Malić: O Milanoviću, Vrdoljaku, Todoriću i pouci- Od Rusa nikada ne uzimaj novac

VIDEO Gordan Malić: O Milanoviću, Vrdoljaku, Todoriću i pouci- Od Rusa nikada ne uzimaj novac

by Ante R.

Gordan Malić u večerašnjoj emisiji “U ime naroda” iznio je nevjerojatan slijed postupaka, događaja i protagonista, koji su omogućili duboku rusku infiltraciju u hrvatski gospodarski, a s tim i sveukupan nacionalni i politički prostor.

Frapantna je činjenica da upravo ti protagonisti, počevši od predsjednika Milanovića, Vrdoljaka,Todorića do Vujnovčevih medijsko-političkih satelita, zatim navodne desne i suverenističke oporbe, do nezanemarivog dijela braniteljskih organizacija, uporno upiru prstom i traže krivce u onima koji su uspjeli presjeći krakove ruske hobotnice.

Kakva je uloga Milanovića, Vrdoljaka, Todorića, MOST-a, Plenkovića, Dalićke, kakva Vujnovca te niza drugih aktera o kojima se gotovo nikako ne govori, u nastanku i raspetljavanju današnjih nacionalnih, javnih i gospodarskih problema, zašto se mediji usmjeravaju na nebitne stvari, a kritika vlasti zadržava na floskulama kao što je veleizdaja, ili na virtualnoj borbi protiv ” Srba”, pogledajte u emisiji “U ime naroda”.

Podatke i činjenice koje je iznio Gordan Malić nećete čuti ni vidjeti nigdje drugdje, a još ćete teže vidjeti i čuti ozbiljan pokušaj osporavanja iznesenog. Ako želite znati istinu i cjelinu umjesto fragmenata i laži, ne propustite pogledati Gordana Malića u ” U ime naroda”.

You may also like