Home Izdvojeno VIDEO Je li na “velebnom prosvjedu” otkriveno iz čega crpi snagu Možemova Wonder Woman

VIDEO Je li na “velebnom prosvjedu” otkriveno iz čega crpi snagu Možemova Wonder Woman

by Ante R.
Sandra Benčić

Na “velebnom” skupu zeleno lijeve oporbe održane na Trgu Sv. Marka u Zagrebu i okolnim ulicama usmjerenom protiv vladavine HDZ-a i Andreja Plenkovića gdje se od mnoštva ljudi nije vidjela ni jedna hrvatska zastava, osim one koju su stidljivo držali predstavnici stranke Republika na čelu i s predsjednikom Damirom Vanđelićem skupivši se uz samu crkvu, vrebajući priliku da se ukažu u kadu neke od televizija.

Uz govor Kreše Beljaka koji je zorno prikazao kako se jedna povijesna hrvatska stranka uništava i šalje u ropotarnicu povijesti, najvatrenije govornice bile su Anka Mrak Taritaš, nekadašnja ministrica graditeljstva, u javnosti poznata po najskupljim wc četkama kojima su bila opremljena kupatila prilikom obnove Gunje i cijeni kvadrata obnove jednake cijeni kvadrata stana u Zagrebu.

Bila je tu i notorna Dalija Orešković, poznata po diktiranom političkom odstrjelu Tomislava Karamarka putem Povjerenstva za sukob interesa, koji će kasnije svi sudovi poništiti, a Karamarka rehabilitirati, a ona bez grižnje savjesti ponoviti da nije pogriješila i da bi to opet napravila, opet uništila nečiju političku karijeru jer ipak ona vuče korijene iz prostora nastanka Šeste ličke.

Ipak, sve je nadmašila frontmenka stranke Možemo, pravna stručnjakinja koja se može pohvaliti dugogodišnjim istraživanjem prava jer od trenutno aktivnih političara jedino je ona punih 16 godina istraživala pravnu znanost na Pravnom fakulteta u Zagrebu, toliko dugo da joj se i diplomski rad zagubio, no događa se, zar ne.

Ova osebujna političarka, vatrenog govora i izričaja i jučer je na “velebnom skupu” demonstrirala svoje oratorske i retoričke sposobnosti, no nije promakao ni trenutak kada u zaklonu stranačkih prijateljica vadi iz vrećica tajanstvenu tvar i mota je u nešto slično duhanskoj cigareti. Krije li se u toj cigareti snaga Možemove Wonder Woman.
Otkriva li ovaj video više od onoga što se smije vidjeti.

You may also like