Home Izdvojeno VIDEO Kako je Lepa Brena u Brčkom 1993 umjesto “Hajde da se volimo” govorila “Bože pravde za ovaj napaćeni narod”

VIDEO Kako je Lepa Brena u Brčkom 1993 umjesto “Hajde da se volimo” govorila “Bože pravde za ovaj napaćeni narod”

by Ante R.

Kako je Lepa Brena pod krinkom rečenice “Hajde da se volimo” napunila za jedno dopodne zagrebačku arenu isto kao i njen proizvod Aleksandra Prijović.

Koji je to kameleonski instinkt koji ima i kojim manipulira ova nekadašnja, ali izgleda opet zvijezda s prostora bivše države, promovirajući poruku “Tko nas bre zavadi”, zapakiranu u novi slogan “Hajde da se volimo” sve u interesu zarade hrvatskih eura na nostalgiji Hrvata za minulim vremenima.

Taj psiho sociološki fenom manipulacije postat će tema za pisanje znanstvenih radova, isto kao zaborav Hrvata, ponajčešće velikih Hrvatina kojima očito ne smeta što je 1993 hodočastila srpske četničke postrojbe u maskirnoj uniformi, da bi ta priča potpuno nestala s radara, a većina snimaka n obrisana s interneta.

Ljevica se organizira, tjera li HDZ u ropotarnicu povijesti i hoće li HDZ pojesti sam sebe

Srcedrapajući pjesmuljci, i svi po istom šablonu, koji prihvaćaju i hrvatske glazbene zvijezde i zvjezdice koje rado to isto rade po Srbiji, poneke i u krčmama na kraju sela, gdje se još sluša i doslovno prakticira ” čaše lomim ruke mi krvave”, a sve to za šaku eura.

Pravo pitanje bi bilo, bi li Lepa Brena napunila zagrebačku arenu da su ti isti koji stoje satima po kiši ne bi li se dočepali karata vidjeli ovaj filmić iz okupiranog Brčkog, ispražnjenog od Hrvata i Bošnjaka, gdje srbijanska pevaljka obilazi i pjeva “junačkim srpskim borcima”, i gdje je njena humanitarna zadaća da obiđe djecu i žene palih srpskih junaka za “otadžbinu”. Bi li im to smetalo, nekima sigurno ne bi, ali bi li takova osoba uopće mogla ili trebala dobiti dozvolu da igdje nastupa u Hrvatskoj. Trebali i vodi li neko računa o tome.

You may also like