Home Izdvojeno VIDEO Luka Ancelotti: Pogledajte kako je Modrić proživio zadnjih par minuta El Clasica

VIDEO Luka Ancelotti: Pogledajte kako je Modrić proživio zadnjih par minuta El Clasica

by Ante R.

Luka Modrić napustio je igru u 87. minuti El Clasica i sjeo na klupu, a u tih nekoliko minuta snimala ga je službena kamera Kupa kralja.

Nogometaši Real Madrida pobijedili su Barcelonu 4:0 u uzvratu i plasirali se u finale Kupa kralja, a hrvatski kapetan Luka Modrić ponovo je bio jedan od najboljih na terenu. Hrvatski maestro namjestio je drugi gol Reala i napustio je teren u 87. minuti za Aureliena Tchouamenija, a čini se kako su mu tih pet minuta, uzmemo li u obzir i sudačku nadoknadu, bile teže od ovih 87 koje je odigrao.

Naime, Luku je u tih nekoliko minuta snimala službena kamera Kupa kralja na klupi, a Modrić se ponašao kao da je osobno odgovoran da rezultat ostane netaknuti ili da zabiju ili peti, jer sudeći po njegovim emocijama, ovo monumentalno gaženje velikog rivala mu nije bilo dovoljno.

Sjeo je kraj također vrlo emotivnog kolege Viniciusa, koji je izašao nekoliko minuta ranije i dijelio instrukcije suigračima kao da je Ancelotti glavom i bradom. Po završetku susreta Modrić je dao izjavu u istu kameru i priznao kako je „izuzetno sretan jer će igrati finale Kupa“, piše  Gol.hr.

You may also like