Home Izdvojeno VIDEO Pijani Grci provocirali i fizički napali hrvatske košarkaše, nastao je kaos, oglasio se i HK

VIDEO Pijani Grci provocirali i fizički napali hrvatske košarkaše, nastao je kaos, oglasio se i HK

by Ante R.

Kako su ranije pisale Sportske novosti, hrvatski košarkaški reprezentativci potukli su se u jednom noćnom klubu u Ateni. Ivica Zubac, Dario Šarić i još nekoliko hrvatskih košarkaša ušli su u fizički sukob s pijanim Grcima koji su navodno sukob i započeli provokacijama upućenim našim reprezentativcima.

Najprije su se pojavile fotografije na kojima se vidjelo kako Zubac stoji na ulici, vjerojatno ispred spomenutog kluba, kako se čini s krvavim koljenom, piše TMZ. Prema informacijama koje su do sada stizale, sukob su prekinuli izbacivači koji u klubu rade. Na društvenim mrežama pojavio se i video incidenta, gdje se u jednom trenutku vidi da je Šarić završio na podu.

OGLASIO SE HKS
“Nastavno na brojne upite medija vezane uz fotografije koje kruže društvenim mrežama i portalima, Hrvatski košarkaški savez se očituje na sljedeći način:

Nakon finalne utakmice Olimpijskog kvalifikacijskog turnira u Grčkoj i zajedničke večere izbornik se zahvalio igračima na još jednoj kvalitetno odrađenoj akciji i raspustio reprezentaciju, s obzirom na to da nije bilo zajedničkog povratka u Zagreb, nego na nekoliko odredišta sukladno potrebama igrača. Nakon teških višetjednih priprema i utakmica igrači su se odlučili na zajedničko druženje za oproštaj prije povratka svojim kućama ili klubovima. Tijekom druženja u jednom od klubova u Ateni neki od naših igrača napadnuti su najprije verbalno, a zatim i fizički što je dakako uzrokovalo njihovu samoobranu. Bio je to kratkotrajan incident prekinut intervencijom klupskih redara”, stoji u priopćenju.

You may also like