Home Izdvojeno VIDEO! ROJS U ŠOKANTNOJ BUJICI OTKRIO: Koja je bila “Šeksova peta prijetnja generalu Gotovini”

VIDEO! ROJS U ŠOKANTNOJ BUJICI OTKRIO: Koja je bila “Šeksova peta prijetnja generalu Gotovini”

by Ante R.

ROJS O SOVI: – Dolazio je na sastanke u bijelim hlačama, upišan od pupka do cipela! Gori bljuje, a doli piša u gaće! On je krivac za moje izbacivanje iz Generalskog zbora, ali i za zabranu komemoracije na Bleiburgu!
O SMJENI U HGZ-u: – Ne priznajem Sovine spletke! On je tako naučen švrljati po pravosuđu, al’ moja je smjena protustatutarna, a ja sam i dalje zamjenik predsjednika Hrvatskog generalskog zbora!

ŠEKS I KOS: – Nema te službe za koju taj upišanko nije radio!
ROJS ZAPRIJETIO: – Da samo vidim tko će mi zabraniti ulazak u prostorije HGZ-a! Nek’ stave zaštitare, pa ćemo se obračunati!
“Šeks laže, kad govori da je on ‘samo pročitao’ riječi kojim je otvoren lov na generala Antu Gotovinu – locirati, identificirati, uhititi, transferirati – on je autor,” izjavio je u Bujici Z1 televizije general Ljubo Ćesić Rojs, a onda šokirao voditelja: “A sad ću vam otkriti koja je bila peta prijetnja – koju, srećom, nisu realizirali… Likvidirati! Šeks je nije pročitao, al’ je bila na papiru! On je autor svih pet prijetnji generalu Anti Gotovini!”

Da ste samo vidjeli kako je Sova predao prijavak Budi Lončaru – opisao je Rojs Šeksov susret s bivšim jugoslavenskim saveznim sekretarom vanjskih poslova “zaslužnim” za embargo na uvođenje oružja Hrvatskoj, u prostorijama HGZ-a: – Skočio je iz stolice k’o da ga je nešto ubolo u dupe!
ROJS O KUMU KREŠIĆU: – Ne znam što mu je i iskreno mi ga je žao! Maknuo je iz prostorija HGZ-a zastavu Herceg-Bosne, a ne bi me začudilo da umjesto nje stavi onu šarenu, duginih boja!
O GENERALU KAŠPARU: – To je bilećka škola, bivši Tuđmanov ađutant koji je vjerno služio izdajnicima Mesiću i Josipoviću!
ROJS O GRLIĆU RADMANU: – Već 20 godina sam kao hrvatski general na američkoj crnoj listi, ‘Ministar Patak’ za mene nije učinio baš ništa, ali je zato učinio sve da puste one iz Zambije!
Ministra Grlića Radmana posprdno je još nazvao ‘General Šarlon’, a bivšeg predsjednika Mesića ‘Stevom Dikobrazom’… Za Šeksa još kaže da je “upišanko”: – Sova s Kapulicom popije dvije boce viskija, prije nego što krenu razgovarati o ozbiljnim stvarima!

ROJS O SKANDALU NA KOMEMORACIJI ZA MINISTRA ŠUŠKA: – Mario Kapulica me u ‘Lisinskom’ optužio da radim spletke, a ja sam ga htio opaliti šakom u nos! Nije mu bilo drago kad sam prigovorio da su Šuškova sina Tomislava strpali u drugi red, a Plenkovića sam pitao zbog čega nije pozdravio Stanu Šušak, najstariju kći ratnog ministra?! Nakon komemoracije, organizirali su večeru u Baltazaru, al’ Šuškov sin je odbio poziv Andreja Plenkovića!

Ljubo Ćesić Rojs je u Bujici podržao Darija Kordića i ispričao kako je u Zagreb došao zloglasni Džemal Merdan, zbog čega je došlo do ozbiljnih sukoba u Hrvatskom generalskom zboru… Govorio je o utjecaju KOS-a JNA u zapovjednom kadru Armije BiH, njihovim zločinima nad Hrvatima u Srednjoj Bosni, ali i aktivaciji KOS-ovih suradnika u Hrvatskoj!

O Šeksu je još otkrio: – Pjevao je ‘Evo zore, evo dana’ pozdravljao sa ‘ZDS’, a siguran sam da je jedan od najvećih krivaca za zabranu komemoracije na Bleiburgu!
Genarala je silno uzrujalo skidanje hrvatske državne zastave u okolici Knina, krajem svibnja ove godine, a njegov stav glede počinitelja takvih nedjela je brutalan, s obzirom na to da je upravo on bio na Kninskoj tvrđavi, kad je ’95. podignut naš barjak, nakon oslobođenja grada od velikosrpske okupacije: – Stavio bi ja njih da vise, noga gori, glava doli!
Komentirao je i ulaganje jednog međunarodnog fonda, povezanog sa Sorosem, u portal Telegram: – Sorosu bih zabranio ulazak u Hrvatsku, a kad bi došao, odmah bi ga uhapsio!

Rojs je u Bujici posebno pohvalio predsjednika Domovinskog pokreta i gradonačelnika Vukovara, Ivana Penavu: – Zovem ga od milja ‘rođo’… Penava je iz moga sela, kod Posušja. Tri njegova strica, braća od dida, bili su vojnici Nezavisne Države Hrvatske! Zato ga ne vole, al’ zato ga mi Hrvati volimo!

You may also like