Home Analiza VIDEO Stjepan Šterc: Volja hrvatskog naroda će polomiti lance zlokobnih Protokola

VIDEO Stjepan Šterc: Volja hrvatskog naroda će polomiti lance zlokobnih Protokola

by Ante R.

 

► Grčka, Mađarska i Estonija, najavile su uvođenje covid-putovnica za turiste, a u Francuskoj se predviđa uvođenje tzv. zelenih putovnica za osobe koje su procijepljene. Onima koji se nisu cijepili biti će zabranjene određene aktivnosti, pristup gradskom prijevozu, restoranima, kulturnim ustanovama i drugim javnim mjestima. Španjolska je najavila registar svojih državljana koji se odbiju cijepiti i podijeliti ga s ostalim zemljama EU. Je li to početak tog novog ‘Velikog reseta’?

► Ako slijedi ‘Veliki reset’ je li ‘novo normalno’ zapravo novo programiranje cijele civilizacije?
► Što najavljuje čelnik Twittera Jack Dorsey kada objašnjava strategiju cenzure?

► Je li to opasan presedan kada pojedinac ili korporacija mogu kontrolirati dio javnog diskursa?
► Što sadrži i koja je stvarna svrha vladinog ‘Protokola o postupanju u slučaju zločina iz mržnje’?

► Kako će policija, Državno odvjetništvo i sudovi zadržati profesionalnu razinu ako će im netko disati za vratom i kontrolirati svaki njihov postupak u slučajevima zločina iz mržnje?

► Koja je razlika između sankcioniranja zločina iz mržnje i nedefiniranoga govora mržnje u koji se može svašta ubaciti?
► Najavljuju li se popisi kojim će u Uredu za ljudska prava i prava nacionalnih manjina kojim upravljaju manjinci nadzirati grijesi većinskog naroda?

 

► Novi Zakon o elektroničkim medijima u pripremi kaže da ‘nije dopušteno širiti mržnju na nekoj od diskriminatornih osnova pa ih nabraja. Je li taj Zakon dopuna Protokola o postupanju u slučaju zločina iz mržnje?

► Prelazi li Hrvatska, ali i svijet u fazu totalitarnih režima?
► Potraga za ‘gnijezdima mržnje’, sudeći po tekstu protokola, stvaranje spiskova, što već radi SNV podsjeća na totalitarne metode. Kako će to djelovati na ljude?

► Biskup Košić je redom nabrojao od koga su stradali ljudi na Banovini: Osmanlije, komunisti, Srbi i sada potres. Ulazi li i to u kategoriju govora mržnje?
► Stvara li se povijesni i politički presedan, a zapravo povlaštena društvena skupina navodom kako su najčešće mete zločina iz mržnje Romi, Srbi i seksualne manjine?

► Kako danas motivirati žene da kao i nekada imaju petero djece?
► Može li se novcem platiti majčinstvo?
► Jesu li današnji pobačaji suštinski istovjetni s starozavjetnim žrtvovanjima djece nekim starim poganskim božanstvima?

 

You may also like