Home Izdvojeno Voditelj emisije “Bujica” raskrinkao prijavitelja Z1 televizije VEM-u Ne biste se previše iznenadili…

Voditelj emisije “Bujica” raskrinkao prijavitelja Z1 televizije VEM-u Ne biste se previše iznenadili…

by Ante R.
Snimka zaslona/Z1/emisija Bujica
Voditelj emisije “Bujica” Velimir Bujanec oglasio se na društvenoj mreži revoltiran zbog odluke Vijeća za elektroničke medije (VEM) o zabrani emitiranja programa Z1 i STV televizije na četiri sata zbog pozdrava “za dom spremni.” Odlučio je razotkriti prijavitelja Z1 televizije za kojeg smatra da neće stati samo na tome, već da postoji i mogućnost prijave DORH-u od strane regulatorne agencije, u ovom slučaju Vijeća za elektroničke medije.
Objavu Velimira Bujanca prenosimo u cijelosti:
PLEŠU KAKO PUPI SVIRA: Pupovčeve ‘Novosti’ upravo su javno priznale da stoje iza zabrane emitiranja Bujice zbog ‘ZDS’ i da su oni prijavili Z1 televiziju!
HUŠKAJU DORH NA PROGON VODITELJA ZATO ŠTO SE NIJE OGRADIO OD POZDRAVA HOS-a?!
(D)novinar Pupovčevih ‘Novosti’ H. Šimičević upravo se javno pohvalio na portalu tok opskurnog juganskog smeća da medij u vlasništvu SNV-a stoji iza zabrane Bujice i prijava protiv Z1 televizije i STV-a, koje su zbog HOS-ova pozdrava ‘ZDS’ došle na adresu Agencije za elektroničke medije. Tu informaciju objavili smo još sinoć, temeljem tvrdnji iz pouzdanog izvora – a sada se, kako vidimo, pokazala točnom.
“Navedene lokalne televizije sankcionirane su nakon što su ‘Novosti’ prije više od mjesec dana obavijestile VEM o navedenom sadržaju Bujice,” priznao je Šimičević i huškački zaprijetio: “Od iste institucije čekamo odgovor na pitanje hoće li Bujanca i dvije lokalne televizije prijaviti Državnom odvjetništvu…”
Vijeće za elektroničke medije u svojoj odluci ne navodi da je postupak nadzora nad Z1 televizijom pokrenut temeljem zahtijeva ‘Novosti’, već “po prijavama građana”, kao i “vlastitim opažanjem”… Također, VEM je o odluci obavijestio nadležna Državna odvjetništva, što upućuje na zaključak da plešu kako Pupi svira.
P.S. U sličnom postupku koji je protiv urednika i voditelja Bujice već vođen na sudu u Osijeku, Velimir Bujanec je pravomoćno oslobođen nakon kaznene prijave povodom Thompsonova koncerta na Dan pobjede u Kninu, koju je podnio (sada već bivši načelnik PU Šibensko-kninske) Ivica Kostanić.

 

You may also like