Home Izdvojeno VRIJEDI LI LIVAJA DUPLO MANJE Hajduk Džeki nudi 4,2 milijuna eura za dvije godine, Marko zarađuje 1,2 milijuna godišnje

VRIJEDI LI LIVAJA DUPLO MANJE Hajduk Džeki nudi 4,2 milijuna eura za dvije godine, Marko zarađuje 1,2 milijuna godišnje

by Ante R.

Turski sportski novinar saznao je iz pouzdanih izvora iznos koji Hajduk nudi 38 godina staroj zvijezdi Fenerbahčea za potpis ugovora za dvogodišnju suradnju. Radi se o jednoj godišnjoj plaći koju Džeko dobiva u turskom velikanu ili 2,1 milijun eura po sezoni. To je za 900 000 eura više nego što trenutno u Hajduku zarađuje njihov najbolji igrač Marko Livaja.

Hoće li Hajduk dati igraču koji će uskoro zakoračiti u 39. godinu života toliko veću plaću od svog najboljeg igrača i time ga poniziti i s obzirom na Markov karakter kod njega izazvati bunt, ali se isto tako postavlja pitanje kako će reagirati Torcida jer se nekako čini da Hajduk s takvom ponudom, bez obzira na ambicije ugrožava svoju financijsku situaciju.

Ta želja za titulom po svaku cijenu, bez uključivanja svojih mladih igrača i ulaganja u budućnost kluba, ne izgleda kao nešto što će obradovati navijače Hajduka širom Hrvatske.