Home Izdvojeno Vrselja: Želim da se moj rad sudi isključivo po rezultatima koje ću ostvariti kroz Ministarstvo kulture i medija

Vrselja: Želim da se moj rad sudi isključivo po rezultatima koje ću ostvariti kroz Ministarstvo kulture i medija

by Kristina B
Jesenka Ricl, vijećnica Domovinskog pokreta Gradskog vijeća Grada Osijeka i predsjednica ogranka Osijek, održala je konferenciju za medije na kojoj je predstavila članicu Domovinskog pokreta Draženu Vrselju, imenovanu državnu tajnicu u Ministarstvu kulture i medija Republike Hrvatske, objavio je Domovinski pokret.
“Danas mi je izuzetna čast predstaviti članicu Domovinskog pokreta, novo imenovanu državnu tajnicu u Ministarstvu kulture i medija Republike Hrvatske, moju dragu prijateljicu i kolegicu iz svijeta kulture uvaženu Draženu Vrselju. Odluka da kolegica Vrselja preuzme ovu važnu ulogu u Ministarstvu bila je donesena s potpunim povjerenjem u njezinu stručnost, posvećenost i viziju. Njezina predanost unapređenju hrvatske kulturne scene, kao i njezina nepokolebljiva strast za očuvanjem i promocijom našeg bogatog naslijeđa i kulturnog identiteta, čine je idealnom osobom za ovaj položaj“, rekla je Ricl.
„Cijeli moj život vezan je za kulturu, od studentskih dana i prvog zaposlenja, pa do rada u kazalištu kao poslovnog ravnatelja, a kasnije i intendantice u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku. Preuzimanje ovog posla za mene je prije svega velika čast i zahvaljujem se na ukazanom povjerenju gdje potpuno svjesno preuzimam obveze i odgovornosti koje me čekaju“, rekla je državna tajnica Dražena Vrselja.
„Moj odlazak na mjesto državne tajnice je slijed koji me ispunjava i koji je velik iskorak u mojoj karijeri. Želim da se moj rad isključivo sudi po rezultatima koje ću kroz Ministarstvo kulture i medija i ostvariti. Moj odlazak u ministarstvo u pozadini ima određene programe koji su u okviru programa Domovinskog pokreta. Do učlanjenja u Domovinski pokret nisam bila članom ni jedne političke stranke”, ističe Vrselja.
Sa šezdeset i jednom godinom smatram kako imam dovoljno iskustva i znanja, a i osobnih ambicija koje kroz sustav vrijednosti osobnog života svakako proizlaze iz obitelji i odgoja koji je donio radne navike i sve ono dobro čime se u životu vodim“, zaključila je Vrselja.

You may also like

Verified by MonsterInsights