Home Izdvojeno Za hrvatske lijeve političare i medije Trump je sam kriv za atentat, nije se pokorio!

Za hrvatske lijeve političare i medije Trump je sam kriv za atentat, nije se pokorio!

by Ante R.

Prvo vam predlažem da zaobiđete hrvatske medije u širokom luku, ne čitate tiskana izdanja i ne klikćete po portalima iz samo jednog razloga, zbog mentalne higijene, osim ako ste se cijepili protiv gluposti i pristranosti. Nevjerojatna je relativizacija atentata na bivšeg, a nakon ovog atentata i budućeg predsjednika SAD.

Tako se neki političari, poput predsjednika s karakterom i kršitelja ustava nisu ni oglasili, vjerojatno mi to nije ni bitno, ili su prespavali, pa zaboravili, a na ručku u Taču mi nije palo na pamet. Drugi vrli političar, član bivše Milanovićeve partije mrtav hladan izjavljuje: Da je isključivi krivac Trump zbog svoje retorike. Govori li to Picula-da si šutio do ovog ne bi došlo. Grdo se piše državi s takvim političarima.

Hrvatski, tj srpski mediji s adresom u Hrvatskoj još su briljantniji, a novinari s doktoratom opravdavaju činjenicu da u Hrvatskoj vlada superinflacija akademskih titula. Tako Gojko Drljača iz Globusa piše u uvodu svog teksta “Navodni pokušaj atentata na Donalda Trumpa”, navodni, sugestija da je sam Donald Trump angažirao snajperistu, hipija od 20 godina da ga modificiranom vojnom puškom s 150 metara pogodi u uho, i onda za slavu mu agenti sigurnosti raznesu glavu.

Da se malo vratim na akademsku zajednicu, ili još bolje na one koji uče našu djecu, a uza sve to trebali bi biti i znanstvenici pa izvjesna Ana Horvat Vuković inače profesorica ustavnog prava na Pravnom fakultetu u Zagrebu , nakon atentata na bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, na svom Facebook profilu objavljuje poruku: ”Umalo. Više sreće drugi put.”. U najmanju ruku sramotno, u pravilu stegovna odgovornost zbog poticanja na zločin i micanje iz obrazovanja.

ANA HORVAT VUKOVIĆ

Foto Narod.hr

Ludilo podjela, mislili smo da samo kod nas postoji Milanovićevo Mi ili Oni, no izgleda da je to retorika udruženih ljevičara cijelog svijeta, ono Marksistički-Proleteri svih zemalja ujedinite se. Ludilo je zahvatilo cijeli svijet, kao da i kod njih vrijedi ona hrvatska ljevičarska parola da su najgori oni kockoglavi, dinaroidni ognjištarci. Eto tako su farmeri iz Idaha ili Utaha isto kockoglavi ognjištarci, a jedini ispravni “Amerikanci s istočne obale”. Otprilike kao kod nas Možemovci.

Jeste li primijetili jednu razliku u većini lijevo orijentiranih svjetskih i hrvatskih medija, jedna riječ koja je ključna i koja najzornije prikazuje odnos i podjele. Dok lijevi, u Americi mediji skloni Demokratima govore i pišu da je Trump ozlijeđen, oni desniji ili skloniji Republikancima govore ili pišu da je Trump ranjen. Zapamtite, hitac iz vatrenog oružja ne ozljeđuje, on ranjava. No ova priča ide dalje, a u Americi će stanje biti sve gore, čeka se buđenje Antifa, ali i nekih drugih, naoružaniji.

You may also like

Verified by MonsterInsights