Home Izdvojeno Zelenskij: Zahvaljujem Modriću, Srni… i drugima jer su podijelili video koji FIFA nije htjela prikazati

Zelenskij: Zahvaljujem Modriću, Srni… i drugima jer su podijelili video koji FIFA nije htjela prikazati

by Ante R.

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenskij zahvalio je u sinoćnjem obraćanju Luki Modriću, Dariju Srni i ostalima koji su podijelili njegovo obraćanje koje FIFA nije htjela pustiti uoči finala SP-a u Kataru:

“Danas se u Kataru održalo finale Svjetskog prvenstva u nogometu – emotivno finale.

To je smisao nogometa: svatko ima priliku pobijediti, svatko može pokazati da je najjači. Ali natjecanje je na terenu za igru, a ne na bojnom polju. A najgore što se može dogoditi je crveni karton, a ne crveni gumb. Kad ljude spaja nogomet, ljude spaja mir. Zato sam za danas pripremio posebno obraćanje Ukrajine cijelom svijetu. Svima koji cijene mir i život.

Iako je FIFA blokirala prikazivanje obraćanja na stadionu prije finalne utakmice u Kataru, svijet je ipak čuo naš poziv.

Naši nogometaši podijelili su video… Jarmolenko i cijela reprezentacija Ukrajine, Ševchenko, Šovkovskij, Modrić, Srna, Guardiola, Raț i puno, puno drugih divnih igrača. Zahvaljujem svima! Zemlje partneri su to podržale. Prenijele su to tisuće svjetskih medija”, rekao je Zalenskij u svom obraćanju, prenosi Hrvatska danas.

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like