Home Kolumne U Ime Naroda – Pavliček & Kajkić – Kako zaustaviti srpsko državno vršljanje Hrvatskom?

U Ime Naroda – Pavliček & Kajkić – Kako zaustaviti srpsko državno vršljanje Hrvatskom?

by Ante R.

Marijan Pavliček u studiju, Nikola Kajkić telefonskim uključenjem su u večerašnjoj emisiji “U ime naroda” govorili o nevjerojatnoj drskosti Srbije, koja je zbog zaoštravanja na Kosovu uputila pozive za mobilizaciju hrvatskim Srbima, pa i pripadnicima MUP-a Republike Hrvatske.

Nikola Kajkić je imenom i prezimenom naveo ljude koji su se odazvali srpskoj mobilizaciji uz tvrdnju da ima dokaze za to.

Pavliček i Kajkić su komentirali fenomen šutnje medija o tome, nasuprot histeriji zbog toga što su Lovren i Brozović pjevali “Bojnu Čavoglave”.

Zbog čega se Hrvatska stalno brani od “ustašluka”, “antisrpstva” i sličnih floskula, zašto pristajemo na legalnost krivnje i zašto se stalno branimo umjesto da u svojoj zemlji ponosno ističemo svoje nacionalne vrijednosti, među kojima je i “Bojna Čavoglave”?

O političkom prijeporu oko obuke ukrajinskih vojnika, koalicijskim potencijalima desnice, fenomenu Zekanović, o komunikacijskom diskursu opozicije i Plenkovića te o nizu aktualnih pitanja o kojima je govorio Pavliček, pogledajte ” U ime naroda”.

 

You may also like