Home Lifestyle Barbara, Duško ili Vlatka Pokos, tko će voditi Eurosong ako pojedi Baby Lasagna

Barbara, Duško ili Vlatka Pokos, tko će voditi Eurosong ako pojedi Baby Lasagna

by Ante R.

Hrvatski predstavnik na Eurosongu u Švedskoj, Baby Lasagna (28), visoko kotira pa se većina građana nada kako bi iduće godine mogli gledati glazbeni spektakl u Areni Zagreb. U srijedu smo putem ankete pitali naše čitatelje koga bi voljeli vidjeti u ulozi voditelja. Do ovog trenutka glasovalo je više od 7000 čitatelja.

Više od 2000 ljudi htjelo bi u ulozi voditelja gledati Barbaru Kolar i Duška Ćurlića. Na drugoj poziciji je odgovor ‘Angažirajte strane voditelje’ s više od 800 glasova. Vlatka Pokos smjestila se na treće mjesto s više od 700 glasova. U odgovorima ste nam predložili i neka druga voditeljska imena poput Frane Ridjana, Enisa Bešlagića, Davora Meštrovića, Ave Karabatić, Jelene Glišić, Mirne Berend, Nives Celzijus, Gorana Višnjića i Zrinke Cvitešić…

Foto 24sata

Ovo su neki od vaših komentara.
– Pod broj jedan, moraju tečno govoriti engleski jezik. A ovi naši voditelji ne znaju ni hrvatski, a kamoli engleski. Drugo, za ovu vrstu manifestacije treba biti čisti profesionalac, a ovi naši nažalost to nisu. Nisu takav kapacitet. Angažirajte nekog drugog – napisao je jedan čitatelj.

Drugi se našalio: ‘Ingrid Antičević Marinović… pipl mast trast as!’
– Neka Let3 vodi jer ovi svi s popisa su tako uštogljeni i neinteresantni da će svi odustat od gledanja – mišljenja je čitatelj.
– Ako nisu Mario Battifiaca i Robert Ferlin, neću ni gledati – zaključio je drugi čitatelj, piše 24sata.

You may also like