Home Lifestyle Ceca napunila dvoranu u susjednoj državi pa poslala provokativnu poruku Hrvatima: ‘Uzalud vam trud svirači’

Ceca napunila dvoranu u susjednoj državi pa poslala provokativnu poruku Hrvatima: ‘Uzalud vam trud svirači’

by Ante R.

Srpska pjevačica Svetlana Ražnatović poznata kao Ceca i supruga ratnog zločinca Arkana, jedna je od glavnih tema u medijima. Diljem zemlje uništeni su plakati za njezin koncert u Sloveniji što je pjevačica već više puta komentirala.

Srpska turbofolk pjevačica održala je 16. ožujka koncert koji su najavljivali uništeni plakati. Pjevala je u mariborskoj dvorani Tabor i to pred 3,5 tisuće ljudi. Iskoristila je priliku te je medijima prokomentirala medijsku pompu oko plakata koji su uništeni diljem Hrvatske.

#image_title

“Jednostavno se digla bura zašto su plakati postavljeni u Hrvatskoj, što je izazvalo tu neku ogromnu medijsku pažnju i puno se pričalo o tome. Ali ja sam stvarno u Sloveniji, bili plakati u Hrvatskoj ili ne, napunila svaku dvoranu tako da uzalud vam trud svirači”, poručila je za Telegraf.

Ceca

screenshot

Spominje ‘ekstremne manjine’
Pjevačica je već prije rekla kako glazba ne poznaje politiku i granice. “Ne dotiču me ekstremne manjine, a ponajmanje Albanci iz Hrvatske”, dodala je Ceca. Inače, pjevačica u hrvatskoj javnosti izaziva burne reakcije, što i ne čudi. Ceca poslala poruku Hrvatima nakon što su joj uništili plakate: Našla je krivce

You may also like