Home Lifestyle Eurosong objavio šokantan video koji sve razotkriva: Ovo je dokaz da je sve namješteno i da Baby Lasagna nije smio pobijediti

Eurosong objavio šokantan video koji sve razotkriva: Ovo je dokaz da je sve namješteno i da Baby Lasagna nije smio pobijediti

by Ante R.

Na službenom Instagramu Eurosonga objavljen je video u kojem izvođači prognoziraju pobjednika. Bura oko pobjede Švicarske na Eurosongu još se ne stišava, a novi video koji je objavljen na službenom profilu natjecanja na Instagramu sve je dodatno rasplamsao.

“Pitali smo naše umjetnike da predvide pobjednika Eurosonga 2024.” piše u opisu videa u kojem baš svi prognoziraju pobjedu Švicarske.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Eurovision Song Contest (@eurovision)

“Nitko nije odabrao nikoga osim Švicarske?”, “Stvarno? Ovo izgleda čudno i isforsirano”, “Ovaj video dokazuje da je Eurosong namješten”, “Koliko ste ih platili za ovo?”, “Znači, pobjednik se znao i prije finala. Hvala vam što ste opet to potvrdili”, “Ovo je bio najkorumpiraniji Eurosong u povijesti”, samo su neki od brojnih komentara u istom stilu, a mnogi su pisali i da je Baby Lasagna trebao pobijediti.

S druge strane, neki su to vidjeli kao dokaz da je pobjeda zasluženo otišla Švicarskoj i Nemu, prenosi showbuzz. 

Ljevica i lijevo liberalni mediji i novinari digli su se na zadnje noge zbog mogućeg povratka Hrvata iz južne Amerike. Ne žele “potomke ustaša”

You may also like