Home Lifestyle Jesu li krenule zakulisne lobističke igre da se spriječi pobjeda Baby Lasagna

Jesu li krenule zakulisne lobističke igre da se spriječi pobjeda Baby Lasagna

by Ante R.

Nakon što je televizija RAI slučajno objavila rezultate telefonskog glasanja u drugom polufinalu Eurosonga, društvenim mrežama proširila se jedna teorija o velikom broju glasova koji su dali Izraelu. Talijanskoj televiziji RAI potkrala se velika greška tijekom prijenosa drugog polufinala Eurosonga. Naime, slučajno su objavili rezultate svoga televotinga, koji ne bi trebali biti dostupni prije finala natjecanja.

Tako se doznalo da je gotovo 40 posto Talijana glasalo za prolazak Izraela u finale, čija je predstavnica Eden Golan trenutačno druga na kladionicama za pobjedu na Eurosongu.

Iz Televizije RAI o svemu se još se nisu oglasili, no na društvenim mrežama pojavila se jedna pomalo luda teorija koja bi mogla objasniti glasove Talijana.

“Bojim se da je puno Talijana glasalo za broj 14 misleći da je to bila Angelina. Zato što je nastupala nakon Estonije (broj 13). Talijani ne znaju kako to funkcionira. Svugdje možete pronaći Talijane koji ispituju je li Angelina prošla i zašto je nije bilo na popisu”, piše u jednoj objavi na društvenoj mreži X, nekadašnjem Twitteru, a mnogi Talijani s tim su se složili, prenosi showbuzz.

Grmojin mali od palube izbacio Vesnu Vučemilović iz stranke

Klasić u izjavi za Politico Domovinski pokret proglasio radikalnom desnicom koja veliča poklič ZDS i uskraćuje LGBT prava

You may also like