Home Lifestyle Kada se ona pojavila sve je stalo, ostali su postali nebitni

Kada se ona pojavila sve je stalo, ostali su postali nebitni

by Ante R.

Glumica Salma Hayek ni ove godine nije propustila filmski festival u Cannesu. Seksi Salma pozirala je suprugom i francuskim biznismenom Francois-Henrijem Pinaultom, a njezina svjetlucava haljina privlačila je brojne poglede.
Kreacija je sezala do poda, dok je njezin dekolte završeno dolazio do izražaja. Cijelu modnu kombinaciju upotpunila je s raskošnim nakitom i pismo-torbicom.

Inače, 57-godišnja glumica i njezin suprug, 61-godišnji izvršni direktor Kerringa, čija je neto vrijednost procijenjena na 7 milijardi dolara, počeli su se viđati 2006. godine, a godinu kasnije postali su roditelji djevojčice Valentine Palome te su se zaručili iste godine.

Instagram

”Voljela bih da sam znala dok sam bila mlađa da ću se jednog dana ludo zaljubiti u savršenog muškarca. Bila sam toliko u strahu da ću ostati sama da sam izlazila s muškarcima s kojima nisam trebala. Jednostavno postaneš očajan i počneš vidjeti divne stvari na lošim dečkima. No, voljela bih da sam si mogla reći da ohladim malo. Trebala sam reći: ”Ne brini, upoznat ćeš savršenog supruga koji će te obožavati. Poštedjela bih se mnogih životnih drama”, izjavila je glumica jednom prilikom.

Instagram

Nakon gotovo dvogodišnjih zaruka, vjenčali su se u Parizu 14. veljače 2009., obnovivši zavjete samo nekoliko mjeseci kasnije u Italiji, prenosi showbuzz.

VIDEO Ima li Hrvatska novi navijački hit za EURO. Ova pjesma ima sve da to postane