Home Lifestyle Mesar svaki dan hrani mačke i pse lutalice, a zbog toga ga prati pola milijuna ljudi

Mesar svaki dan hrani mačke i pse lutalice, a zbog toga ga prati pola milijuna ljudi

Ikram Korkmazer vlasnik je mesnice u turskoj pokrajini Manisa, ali je i zvijezda TikToka zbog toga što svakodnevno hrani napuštene pse i mačke.

by Ante R.

Ikram redovito na društvenim mrežama objavljuje snimke pasa i mačaka lutalica koji nestrpljivo čekaju obrok ispred njegove mesnice. Dok psi obično stoje na vratima i pogledom mu daju do znanja da su gladni, mačke su se već udomaćile. Uđu unutra i nije im problem posegnuti za komadom mesa kada im se ponudi preko pulta.

Prema Ikramovim riječima, svako jutro ispred njegovih vrata čeka sedam do osam pasa i tri do četiri mačke, koje njegovu mesnicu posjećuju posljednjih pet godina. Ikramov improvizirani restoran za mačke i pse usporediv je s Disneyjevim klasikom Dama i skitnica, a zbog društvenih mreža postao je i turistička atrakcija.

 

Ikrama na TikToku prati gotovo pola milijuna ljudi, a ljudi mu često znaju doći zato što su vidjeli njegovu objavu na društvenoj mreži. Kada se pojavi kakva životinja, mnogi vade mobitele i snimaju zaposlenike kako ih hrane, piše index.hr.

You may also like