Home Lifestyle Muškarci bi ovo trebali znati: Pet stvari na koje žene “padaju”

Muškarci bi ovo trebali znati: Pet stvari na koje žene “padaju”

by Ante R.

Naizgled hladnu i strogu ženu otopit će iskreni kompliment muškarca koji joj se sviđa. Žene jednostavno vole čuti da su posebne, da su ugodno društvo i da znaju da je njihovo mišljenje muškarcima itekako važno. Izrazito su ‘slabe’ na dečke koji pokazuju da su uz nju što god se dogodilo.

Pet stvari koje svaka žena voli čuti
1. Istaknite njezinu specifičnost kao nešto neodoljivo
To može biti nešto fizičko na ženi, njezino ponašanje, reakcije u određenim situacijama… Ako muškarac, na primjer, kaže: “Neodoljive su mi tvoje rupice na tvojim obrazima kad se nasmiješ”, žena će sigurno biti ganuta. Na taj način pokazuje koliko pažnje pridaje sitnicama u vezi s njom ili njezinim ponašanjem, jer svatko voli da ga se gleda pažljivo, a ne površno.

2. Pitajte njezino mišljenje
“Što misliš o tome?” – pitanje je koje svaka žena želi čuti od muškarca. Osim što će pokazati da misli da je žena pametna, pokazat će i da cijeni njezino mišljenje i da želi znati kako ona razmišlja. Žene takve muškarce vide kao one koji imaju potencijal za kvalitetnu vezu.

3. Recite da se osjećate ugodno u njenom društvu
Žene vole muškarce koji se ne boje pokazati da su ponekad ranjivi, pa joj otvoreno priznaju da uz nju mogu biti ono što doista jesu i lako se opustiti. Osim toga, svakome je drago čuti da je ugodno društvo.

4. Uživajte naglas u njenom mirisu
Bilo da se radi o intimnim dijelovima ili ne, svaka žena voli znati da dobro miriše. Tada se osjeća sigurnije i opuštenije, a to je jako važno za dobru atmosferu u vezi ili krevetu, piše N1.

5. Reci joj koliko je lijepa, privlačna i posebna
Budimo realni, ne postoji osoba na planeti koja ne voli čuti da je lijepa, privlačna i posebna. Žene su posebno osjetljive na ove stvari. Sve vole znati da su neodoljive, pogotovo kada joj to muškarac otvoreno kaže pred drugim ljudima.

You may also like