Home Lifestyle “NAJVEĆI GALEB” VIDEO Načelnik koji je trošio javni novac u bordelu primio nagradu za najboljeg švalera

“NAJVEĆI GALEB” VIDEO Načelnik koji je trošio javni novac u bordelu primio nagradu za najboljeg švalera

by Ante R.

Još uvijek aktualni načelnik općine Murter-Kornati, u čiji se slučaj oko trošenja općinskog novca u austrijskom bordelu uključio i USKOK, sinoć je u Murteru primio nagradu “numero uno”, koja se dodjeljuje osobi koja je “okrenula najviše žena preko ljeta”.

Toni Turčinov, načelnik općine Murter-Kornati u čiji se slučaj oko trošenja općinskog novca u austrijskom bordelu uključio i USKOK, osvanuo je na snimci koju je objavio Telegram, a na kojoj se vidi kako predstavnici murterske udruge “Kučerosi” načelniku dodjeljuju nagradu “numero uno”, koja se tradicionalno dodjeljuje osobi koja je “okrenula najviše žena preko ljeta”.

Ovu prijelaznu nagradu koja se dodjeljuje svake godine načelniku je uručio lokalni mesar Šikić Rogić s prigodnim riječima: “Predajem svoju titulu numero uno našem načelniku, koji je osvitla obraz hrvatskom turizmu pred cijelom Europom”.

Načelnik Toni Turčinov nagradu je primio, kako vidimo na snimci, s osmijehom.

USKOK se uključio u slučaj načelnika Murtera, koji je u bordelu plaćao službenom karticom Općine, sporan je i drugi račun Ovaj je događaj, rekao je autor snimke za Telegram, dio lokalne tradicije u kojoj muškarci među sobom biraju “najvećeg galeba” i pritom oko vrata simbolično nose konop s ribarskom iglom za “uzeti nevinost”.

Strankinje s kojima spavaju boduju se kako prema starosti tako i prema državljanstvu.

 

You may also like