Home Lifestyle Nakon sinoćnje pobjede Baby Lasagne Hrvatska druga na kladionicama

Nakon sinoćnje pobjede Baby Lasagne Hrvatska druga na kladionicama

by Ante R.

Nakon sinoćnje pobjede Baby Lasagne na Dori Hrvatskoj su porasle šanse za osvajanje Eurosonga. Na kladionicama se popela na drugo mjesto. Kladioničari veće šanse daju samo Ukrajini.

Podsjetimo, Baby Lasagna, mladi glazbenik pravog imena Marko Purišić, s pjesmom Rim tim tagi dim dobio je najviše glasova žirija i publike u večerašnjem velikom finalu Dore te će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u švedskom Malmöu u svibnju. Hrvatska je na portalu Eurovision World prije objave pjesama za Doru 2024. bila na 33. mjestu po izgledima za osvajanje Eurosonga, a nakon objave pjesama i spotova izgledi su nam porasli i nastavili su konstantno rasti.

Nakon sinoćnje pobjede Baby Lasagne Hrvatska druga na kladionicama

HRT

Trenutačno se na spomenutoj stranici najveće šanse za pobjedu daju Ukrajini, a iza nje Hrvatska, Italija, Island i Belgija.
Na Euroviziji će svoje predstavnike imati ukupno 37 zemalja. Inače, izbor za najbolju pjesmu 68. Eurovizije održat će se u švedskoj Malmö Areni 7., 9. i 11. svibnja, nakon što je na prošlogodišnjem Eurosongu pobjedu odnijela njihova predstavnica Loreen, piše HRT.

 

You may also like