Home Lifestyle Nije Brena, je njena pjesma, izvela ju Mia Negovetić i izazvala bijes obožavatelja

Nije Brena, je njena pjesma, izvela ju Mia Negovetić i izazvala bijes obožavatelja

by Ante R.

Izvedbom pjesme “Luda za tobom”, srpske pjevačice Lepe Brene, mlada hrvatska pjevačica Mia Negovetić odnijela je pobjedu u novoj epizodi emisije “Tvoje lice zvuči poznato”.

Mijina je izvedba, očekivano, izazvala niz reakcija na društvenim mrežama, osobito nakon što je u emisiji zaiskrilo između nje i glumca Enisa Bešlagića. Naime, nakon što je Mia drčevito na Enisovo pitanje sluša li cajke rekla da Rijeka sluša, ali da ona ne sluša, Enis joj je na to odgovorio: “Ne, moj deda Milutin sluša”, dodao je.

‘Ne sviđa mi se što cajke sve više ulaze u prime time’
Iako se mnogim gledateljima svidio Mijin nastup, nisu bili zadovoljni činjenicom što se na programu Nove TV sve više u prime time, vremenu kada najviše gledatelja sjedi ispred televizije, puštaju cajke, na ovaj ili na onaj način.

“Iako mi se ne sviđa da folk/cajke ovako potiho ulaze u prime time, ali Mia je bila odlična”, “Ovo nema veze sa Brenom više baca na Snežanu Babić Sneki. I ovoj maloj uporno gurate to zubalo, i opet zamalo da joj ne izleti”, “Ovo je postalo negledljivo. Nikad gore ni gluplje sezone”, “Čestitke, ali zašto u svakoj emisiji ne pobjedi onaj koji to stvarno zaslužuje?”, “Ajme, Mia. Ono slatko malo dijete pretvorilo se u nešto negledljivo. Ponašanje 0. Malo bi da sam slatkica, malo nešto drugo. S toliko godina tresti cicama, kao neka fora, ispred svih, stvarno neukusno. Ima drugih načina da se Brena “skine”. Sine, slušaj mater i ćaću, zastranila si”, samo su neki od komentara.

“Da sam ja ona, nikad ne bih pristao na ovo. Pjevati himnu za sve poginule hrvatske dragovoljce i branitelje još kao dijete i onda za nekoliko godina doći na male ekrane i zavijati prerušena u neku cajkašu…meni bi to bilo ispod časti, štoviše – bilo bi me sram”, napisao je Miji jedan pratitelj.

Mnogi su se osvrnuli i na činjenicu kako je Mia kao 13-godišnjakinja na svečanom vojnom mimohodu koji se u Zagrebu održao povodom 20. obljetnice akcije Oluja, otpjevala svečanu himnu, prenosi Dnevno.hr.