Home Lifestyle Nikolina Pišek ipak ne ostaje bez nasljedstva, Miša Grof se smilovao

Nikolina Pišek ipak ne ostaje bez nasljedstva, Miša Grof se smilovao

by Ante R.

Miša Grof, bivši svekar Nikoline Pišek i njegova tajnica otkrili su kako su povučeni svi procesi koji su se dosad vodili protiv Pišek.

Na sve se nadovezala i tajnica Miše Grofa. Istaknula je kako nije namjeravao uzeti Nikolininu imovinu, već se htio boriti za prava Vidojine kćeri iz prvog braka, Matee. Otac pokojnog Vidoja Ristovića, Miša Grof, povukao je sve tužbe protiv snahe, bivše manekenke i voditeljice, Nikoline Pišek, piše Blic. “Ne zanima me što će napraviti”, kratko je rekao Miša.

Nakon toga telefon je dao svojoj tajnici koja je otkrila više detalja te je priznala zašto je nakon toliko vremena odlučio odustati od spora. Naglasila je kako Miša nije namjeravao uzeti Nikolinu imovinu, nego se htio boriti za prava Vidojeve kćeri iz prvog braka, Matee.

“Miša je bio u rasulu kada je davao izjave kako će Nikolini oduzeti kuću. Vjerojatno je mislio na Mateino pravo na tu kuću. Protiv nje nema nikakvog spora”, rekla je njegova tajnica. Također je dodala kako Pišek nije odustala od tužbi. “Miša nije zainteresiran za nju, čovjek se pokušava oporaviti od gubitka djeteta. Nikolina ima svoj život i to se njega ne tiče”, dodala je tajnica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Nema što za reći
Nikolina je nakon objave svog bivšeg svekra i njegove tajnice rekla kako ne zna ništa o tome. “Zaista nemam ništa za izjaviti povodom toga”, otkrila je za 24sata.

Podsjećamo, otac pokojnog supruga Nikoline Pišek prije par mjeseci izjavio je u srpskim medijima da nije vidio svoju unuku Unu Sofiju od sprovoda svog sina Vidoja Ristovića te je pritom ukazao na narušeni odnos s voditeljicom Pišek.

Miša Grof i Nikolina Pišek sukobili su se zbog podjele imovine, što ih je dovelo do sudskih postupaka. Grof tvrdi da je pokušao čestitati rođendan svojoj unuci Uni Sofiji, ali da mu je Nikolina, kako tvrdi, blokirala broj i nije odgovorila na poziv. Odnos između Nikoline i Miše ostaje narušen, te očigledno komuniciraju samo putem odvjetnika.

You may also like