Home Lifestyle Severina pravoslavnim vjernicima čestitala Božić. Znate li koga je citirala…

Severina pravoslavnim vjernicima čestitala Božić. Znate li koga je citirala…

by Ante R.
Severina na pozornici

Hrvatska glazbenica Severina Vučković svoje je društvene mreže iskoristila kako bi svim pripadnicima pravoslavne vjeroispovijesti uputila posebnu poruku za Božić..

Pjevačica je na svojem Instagram profilu objavila priču, pišući: ,,Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti želim sretan Badnji dan.”Potom je dodala prigodan citat patrijarha Pavla. ,,Čovjek ne može birati vrijeme u kojem će se roditi i živjeti. Od njega ne zavisi ni od kojih roditelja, ni od kog naroda će se roditi, ali od njega zavisi kako će on postupati u datom vremenu – kao čovjek ili kao nečovjek, bez obzira na to u kojem narodu i od kojih roditelja“, glasi citat koji je podijelila, prenosi Novi list.

Instagram screenshot @severina

Podsjetimo, Severina se nedavno našla na meti kritika zbog poruke koju je uputila na svom novogodišnjem nastupu u Kotoru. Naime, nakon što je otpjevala pjesmu Ivanova korita, pjevačica je uzviknula ,,Čuvajte Crnu Goru!“. Ovaj komentar nije dobro prošao kod nekolicine srpske publike, a Severina im je tada uputila kratku poruku: ,,Mir Božji, Hristos se rodi… I, djeco, čuvajte Srbiju.”