Home Lifestyle Srpski mediji posjetili kuću Aleksandre Prijović u Hrvatskoj: Otkrili što njezini susjedi misle o njoj

Srpski mediji posjetili kuću Aleksandre Prijović u Hrvatskoj: Otkrili što njezini susjedi misle o njoj

by Ante R.
Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović svoje je djetinjstvo provela u Belom Manastiru gdje je živjela s majkom, bakom i djedom. Tamo je završila osnovnu i tri razreda srednje škole. Srpski Paparazzo Lov došao je u grad u kojem je odrastala kako bi otkrili što susjedi misle o proslavljenoj pjevačici i snimili njezinu kuću.

Susjedi kažu kako je već neko vrijeme nisu vidjeli, ali su ponosni su na nju. Jedna mještanka otkrila je da je Prijović s njezinom kćeri igrala odbojku i da je oduvijek voljela pjevati.

Ranije su je neki viđali kako s majkom šeta psa, a sada je ne viđaju. Jako su ponosni na nju jer je netko iz njihovog mjesta tako uspješan. Iako su neki oduvijek znali da je talentirana, neki su za nju saznali tek kad se pojavila u glazbenom showu “Zvezde Granda”. Jedan mještanin rekao je novinarskoj ekipi kako su se taman mimoišli s njezinom majkom Borkom koja živi u toj kući. Potom su susreli jednog mještana koji je poznavao pokojnu Aleksandrinu baku Dragicu koja je bila kafanska pjevačica, a taj talent prenio se i na kćer Borku i na unuku Aleksandru, prenosi