Home Lifestyle U Zagreb stiže nova srbijanska cajka, Arena će biti puna

U Zagreb stiže nova srbijanska cajka, Arena će biti puna

by Ante R.

Milica Pavlović ovog lipnja dolazi u zagrebačku Arenu, a otkrila je da je za tu večer čak naučila svirati i bubnjeve. RSrbijanska zvijezda Milica Pavlović ozbiljno se priprema za svoj najveći koncert u Hrvatskoj. Pjevačka miljenica zapjevat će tisućama obožavatelja 21. lipnja u Areni Zagreb, a pjevačica je na svojim društvenim mrežama podijelila video s probe za turneju ”Lav” i otkrila da će publici u Areni, osim hitova i mnoštva koreografija, pružiti još jedno iznenađenje.

Naime, Milica je samo za potrebe koncerata u sklopu regionalne turneje naučila svirati bubnjeve. ”Kada previše volite svoju publiku, onda ste spremni čak naučiti svirati bubnjeve. Dobro, sviruckati”, napisala je pjevačica uz videozapis na kojem svira.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Jedna od najljepših srpskih pjevačica pokazala novu promjenu na sebi: Više nije vatrena plavuša, vratila se na imidž s kojim su je svi zavoljeli!
Naime, Milica je samo za potrebe koncerata u sklopu regionalne turneje naučila svirati bubnjeve.

”Kada previše volite svoju publiku, onda ste spremni čak naučiti svirati bubnjeve. Dobro, sviruckati”, napisala je pjevačica uz videozapis na kojem svira. ”Razvalila si”, ”Jedva čekamo Zagreb i nova iznenađenja”, ”Pokazala si kako se to radi”, ”Kraljica”, pisali su joj obožavatelji.

Podsjetimo, Milica Pavlović jedna je od najpopularnijih pjevačica u Srbiji. Rođena je u Švicarskoj, a kao dijete preselila se u Srbiju kad su joj se roditelji razveli. Nakon srednje škole ponovno je otišla k ocu da ne izgubi strano državljanstvo, no kasnije se ipak odlučila na život u nama susjednoj zemlji.

Često privlači pozornost svojim golišavim izdanjima i vrućim glazbenim spotovima. Turneja ”Lav’,’ s kojom dolazi i u Hrvatsku, započela je u prosincu prošle godine u rasprodanoj beogradskoj Štark areni, prenosi Showbuzz.

You may also like