Home Lifestyle VIDEO Martinova prva pjesma neočekivano podijelila publiku: ‘Ovo nije on, ovo je Vanna’

VIDEO Martinova prva pjesma neočekivano podijelila publiku: ‘Ovo nije on, ovo je Vanna’

by Ante R.

Pobjednik četvrte sezone The Voicea nastupio je u nenatjecateljskom dijelu programa s pjesmom ‘Maštarija’. Očekivano, Martin, koji je oduševio publiku u The Voiceu, privukao je veliku pažnju ovim nastupom. U samo nekoliko sati na Youtubeu je pregledan gotovo 30 tisuća puta, a komentari su podijeljeni. Dok mnogi hvale ‘klasični’ pristup, drugima pjesma ne zvuči autentično za njega.

“Mene ovo podsjeća na pjesme sedamdesetih, potpuno drugačije! Baš je simpatična pjesma”, “skroz simpatična pjesma i primjerena njemu i njegovim godinama, a opet taj neki old school đir. Bravo”, “dragi Martine imaš glas kao nijedan pjevač na našoj estradi. Vjerojatno si možeš i sam pisati pjesme. Ne treba tebi nitko jer ti si za njih sve vanzemaljac. Sretno ti dalje i nek te čujemo često!”, napisali su gledatelji u komentarima na Youtubeu.

“Martin s prvom svojom pjesmom pojeo sve kandidate na Dori”, napisao je netko, na što je stigao komentar: “Vanna je pojela Martina”. “Old school kvaliteta zavijena u novo vrijeme. Bravo”, “pedivan glas za ovu pjesmu.Da je netko drugi pjeva ne bi bilo to. Bravo Martin.Spasio Dori image”, “haha pa ovo je baš drugačije! Ovakav đir nemamo na estradi, samo dalje Martin. Ne zamaraj se je li pjesmuljak ili ne, odlično je sve s tom glaščinom. Meni su pjesma i nastup skroz šmekasti”, pisali su gledatelji.

‘Samo da bude sreće da naleti na suvisle pisce’

Tu nisu stali. “Nije loše…malo mi više autentičnosti fali da bi to bio Martin…ono što je dobro da Martin u svemu zvuči dobro, jer njegov glas osvaja a i njegova karizma i tako brzo proleti ove tri ipol minute”, “ovo nije Martin, ovo je Vanna. Martin ima puno istančaniji senzibilitet, umjetnička dusa. Nadam se da će mudrije birati. Sretno Martine”.

“Pogledao sam taj dio Dore samo zbog njega… Dobra mi je pjesma, u početku me podsjetilo na dio Golubova Ive Robića… A Martinove pjevačke sposobnosti su na zavidnoj razini, samo da bude sreće da naleti na suvisle pisce koji će znati napisati pravu stvar za njega, mislim da će to biti teži dio”.

Oglasili se gledatelji i na društvenim mrežama. “Zvuči kao da pjeva Vannin cover. Dajte dečku vremena da pronađe svoju glazbu, svoj stil, da piše svoje pjesme i da mu glazbu pišu po njegovom guštu. S ovakvima ćemo ga izgubit’, a malac je genijalan”, “nadam se da sljedeću pjesmu piše netko drugi”, “glas vrhunski ali jednostano ne pase uz takvu glazbu. Ne ide jedno uz drugo. I ne znam zašto bježi od zvuka u kom je najbolji”, prenosi Direktno.hr.

You may also like