Home Lifestyle VIDEO Romantičnu večeru prekinuli nezvani gosti, u talijanskom restoranu nastao je kaos: Bile su opako gladne!

VIDEO Romantičnu večeru prekinuli nezvani gosti, u talijanskom restoranu nastao je kaos: Bile su opako gladne!

by Ante R.

Grupici taj stol očito nije bio cilj, nego su samo prolazili tik do terase, pa su odlučili provjeriti ima li tamo nešto fino

Da glad ne pita mogu potvrditi gosti jednog restorana u talijanskom gradu Genovi, koji su za večerom imali društvo. Istina, to društvo je samo protrčalo, ponjušilo njihov stol, srušilo bocu vina i na kraju povuklo stolnjak. Društvo, važno je napomenuti, uopće nije bilo ljudsko, nego se radi o nekoliko gladnih divljih svinja.

One su se u potrazi za hranom spustile u grad, što ni malo ne čudi, jer je u prirodi sve manje hrane. Nije da vole ljude, otmjene restorane i ugodnu glazbu, nego su im želudci prazni i morali su ih napuniti. Uz to, ljude zaista intenzivno ne vole, tako da je jasno da ih je opaka nevolja natjerala u grad.

Hrana sa stola im je posebno zamirisala, no restoran im nije bio cilj. Uz put su ipak ponjušili pomfrit na stolu, ali su zaključili da nisu raspoloženi za ugljikohidrate, pa su nastavili svojim putem. Par koji je snimio divlje svinje nije pobjegao niti se uspaničio, nego je mirno snimao što se događa. Premda nisu hranu podijelili s gladnim životinjama, nisu se prema njima ružno ili agresivno ponašali, što puno toga lijepog govori o njima, piše Jutarnji List.