Home Lifestyle VIDEO – Uvijek spreman za šalu na vlastiti račun Zadarski pjevački as prepričao zanimljiv susret s policijom

VIDEO – Uvijek spreman za šalu na vlastiti račun Zadarski pjevački as prepričao zanimljiv susret s policijom

by Ante R.
Mladen Grdović

Zadarski pjevač i njegovi problemi s alkoholom često su popraćeni u medijima ismijavanjem i negativnim komentarima. Ovog puta, Mladen Grdović pokazao je da ima smisla za humor u videu koji pokazuje njegovu spremnost za šalu na vlastiti račun prilikom prepričavanja jednog susreta sa prometnom policijom svojoj ekipi.

Naime, dok se vozio prema Zadru nakon koncerta na Pagu, Grdovića je zaustavio prometni policajac i tražio ga da puše alkotest te mu zaprijetio da će ga u suprotnom odvesti natrag na Pag na vađenje krvi. Grdović je na to imao urnebesan odgovor, zbog kojeg je ekipa kojoj je to prepričavao na večeri prasnula u smijeh, piše Dnevnik.hr.

“Ja mu kažem – ne idem ja nikamo, dragi policajče. Koliko ste vi mene puta u godinu dana zaustavili, koliko ste mi izvadili krvi, ja ću ostati bez krvi”, govori Grdović u videu koji je postao hit na društvenim mrežama.

Mladen se u posljednje vrijeme pokušava vratiti na pravi put. Problemi s alkoholom su, kaže, iza njega, iako mu ostaju omiljen motiv za šalu na vlastiti račun. “Vozačku dozvolu sam dobio, nisu vjerovali da mi je jetra takva. Oni su mislili da ja pijem konjake, a ja popijem tri bevande i gotov sam. Ja sam iskren pa sve iskreno kažem”, izjavio je Grdović prošle godine u IN magazinu.

You may also like