Home Lifestyle Nevera u dvorištu: Zašto je Mate Rimac bio na kirvaju u Donjem Miholjcu?

Nevera u dvorištu: Zašto je Mate Rimac bio na kirvaju u Donjem Miholjcu?

by Kristina B

Mate Rimac proteklog je vikenda viđen u Donjem Miholjcu na kirvaju iliti, za one koji ne zaju što je to, na crkvenom godu, proštenju, danu zaštitnika župe, tradicionalnoj proslavi u slavonskim mjestima, a u ovom slučaju i Danu Grada Donjeg Miholjca.

I dok su za Dan grada političari pričali o investicijskim ciklusima, 29-godišnja Valentina Blažeković dovela je novog “zeta”. Kada je personalizirana Nevera s tablicama Magla-1 viđena parkirana u dvorištu njezine obiteljske kuće, mnogi su to shvatili kao potvrdu nove romanse.

Donji Miholjac javnosti je poznatog po istoimenoj pjesmi Kandžije i po reprezentativcu Domagoju Vidi, a sada bi mogao biti i po Valentini Blažeković koja se bavi marketingom. Studirala je na privatnom fakultetu u Zagrebu, potom se zaposlila u odnosima s javnošću, a ispunjena samopuzdanjem, ovog ljeta otvorila je tvrtku za savjetovanje u vezi s poslovanjem i drugim upravljanjem.

-->

SDP: Eurostat demantira tvrdnje vladajućih o boljitku u Slavoniji, vidljive su ogromne razlike između četiri hrvatske regije

Valentina je na svom profilu na Facebooku objavljivala fotografije s Matom i njegovim automobilom, no nakon poziva novinara, prije svega onih iz Index.hr koji su prvi donijeli ovu priču, zaključala ih je te ih sada mogu vidjeti samo njezini Facebook prijatelji.

“Ne bih ja to sad komentirala, u poslu sam”, rekla je kratko novinarima Index.hr te ih zamolila da je nazovu kasnije. Na sljedeće pozive nije odgovarala, već je samo porukom odgovorila kako nema komentara nastavno na temu zbog koje su je zvali. Sve društvene mreže nakon poziva novinara naglo je zatvorila za javnost. Odgovora nije bilo ni iz Rimčeve firme jer ne žele komentirati privatne živote djelatnika.

Podsjetimo, u lipnju ove godine, pročulo se kako se Rimac rastaje od supruge Katarine Lovrić nakon samo tri godine braka.

You may also like

Verified by MonsterInsights