Home Politika VIDEO Medved dao punu podršku Celjaku: To je čovjek čiji je osobni život označen žrtvom Domovinskog rata

VIDEO Medved dao punu podršku Celjaku: To je čovjek čiji je osobni život označen žrtvom Domovinskog rata

by Ante R.

 

Ministar branitelja, potpredsjednik Vlade RH te voditelj Stožera civilne zaštite za saniranje posljedica potresa Tomo Medved skupa sa kandidatom za župana Sisačko-moslavačke županije Ivanom Celjakom susreo se s braniteljima u Komarevu i u Sunji te posjetio Spomen sobu 57. brigade “Marijan Celjak”.

Ministar Medved je istaknuo kako je Komarevo središte obrane Siska, mjesto gdje je 51 hrvatski branitelj položio život za obranu domovine.

“Došli smo se pokloniti žrtvama, susresti se s našim braniteljima, iskazati im zahvalu i poštovanje na njihovom doprinosu u obrani domovine, ohrabriti ih i pozvati na zajedništvo. S ovog mjesta pozivam vas da damo povjerenje Ivanu Celjaku za župana Sisačko-moslavačke županije. To je čovjek čiji je osobni život označen žrtvom Domovinskog rata, čiji je otac jedan od junaka Domovinskog rata. Celjak je najbolje rješenje za Sisačko-moslavačku županiju, a posebno u ovom trenutku, nakon razornog potresa koji se dogodio. Za što bržu i kvalitetniju sanaciju posljedica potresa, za revitalizaciju ovog područja, za gospodarski razvoj, za uspostavu odgovarajuće suradnje i odnosa prema Vladi RH koja ulaže iznimno velike napore, važno je da Ivan Celjak postane župan”, istaknuo je Medved te dodao kako podržava Celjakov program za branitelje u kojem je između ostalog osnivanje Memorijalnog centra Domovinskog rata, koji je Ivan Celjak tom prigodom i predstavio u Komarevu i Sunji.

You may also like