Home Izdvojeno HOS uz Turudića: Boje se crveni uhljebi, imaju i zašto

HOS uz Turudića: Boje se crveni uhljebi, imaju i zašto

by Ante R.

Udruga XI. bojna HOS-a u priopćenju koje potpisuje Marko Skejo podržala je izbor Ivana Turudića za glavnog državnog odvjetnika.

“Javni linč Ivana Turudića koji je pokrenuo trenutačni predsjednik Hrvatske Zoran Milanović, sa zadovoljstvom su prihvatili svi mrzitelji Hrvatske, ali i neki ‘korisni idioti’ koji radi neznanja i naivnosti igraju za protivnika. Nikada se još nije dogodio takav histerični napad mržnje na neku javnu osobu koja se kandidira za neku javnu funkciju.

Mi, branitelji, a posebno mi pripadnici HOS-a smo navikli na ovakve ‘izljeve ljubavi’ od ljevičarskih demokrata, ali nikada se nije ovako javno kasapilo, vrijeđalo i ponižavalo osobu na visokoj dužnosti. Zašto se to događa? Boje se crveni uhljebi, a imaju i zašto”, piše u priopćenju HOS-a.

“‘Đava je strah’, stara je mudra izreka u našem narodu.

Boje se crvene sotone, boji se trenutačni predsjednik, boji se njegova komunistička i lopovska klika… i s pravom se boje jer znaju koliko su zla učinili, koliko je njihovog kriminala zataškano. Digli su se na zadnje noge svi crveni kriminalci kako bi spriječili da na čelo državnog odvjetništva dođe netko tko nije njihov.

Nije im smetao ni Bajić, ni Cvitan, ni Jelinić, ne smetaju im ni UDBA-ši, ni KOS-ovci, ni masoni, ni pederi, ni lopovi… ali se strašno boje hrvatskog branitelja koji je rehabilitirao Stepinca i izručio Njemačkoj Udbine ubojice Perkovića i Mustača”, piše dalje u priopćenju HOS-a.

Puna podrška Turudiću

“I neka se boje. Imaju zašto.

Mi hrvatski branitelji, pripadnici HOS-a, dajemo punu podršku gospodinu Ivanu Turudiću i pozivamo sve saborske zastupnike kojima je Hrvatska u srcu, a koji se ne boje neovisnog državnog odvjetnika, da glasuju za njegov izbor.

Izbor Ivana Turudića treba biti prvi znak ozdravljenja i oslobođenja hrvatskih institucija zarobljenih jugoslavenskim kadrovima. Gospodari institucija i medija i stvarni vladari našim sudbinama su pokrenuli luđačku kampanju ne bi li spriječili promjene.

Hrvatskoj trebaju promjene, Hrvatska vapi za novim ljudima, za pravednijim i poštenijim državnim odvjetnikom koji će progoniti stvarne kriminalce, veleizdajnike, špijune, agresore i druge razbojnike, a ne hrvatske branitelje i rodoljube montiranim političkim optužnicama.

Pozivamo na kraju sve naivne slijepce da progledaju, pozivamo domoljube, branitelje i sve poštene građane da ne budu korisni idioti i ne dopuste da sa njima manipuliraju crveni kriminalci koji se smrtno boje dolaska Hrvata na čelo državnog odvjetništva.

Ovo nije stranačko pitanje. Ovo je strateško pitanje. Mi ili oni. Ovdje se bira strana a, ne stranka, kao i devedesete…”, zaključuje se u priopćenju koje je poslao HOS.