Home Izdvojeno Ovo su video snimke komunalnih radnika u Zaprešiću, neljudski pijanih na poslu. Upravo su dobili otkaze

Ovo su video snimke komunalnih radnika u Zaprešiću, neljudski pijanih na poslu. Upravo su dobili otkaze

by Ante R.

Udaljeni su s radnih mjesta, a slijede im i druge sankcije zbog neprimjerenog ponašanja i kršenja radne discipline

Društvenim mrežama i aplikacijama za dopisivanje poput WhatsAppa proširilo se nekoliko prilično nevjerojatnih snimki koje su navodno nastale na Martinje. Na njima su dva vidno pijana radnika koje je u takvom stanju snimio treći kolega, usred radnoga dana. Snimatelja se ne vidi, ali sudeći po njegovom govoru, ni sam nije potpuno trijezan.

Što se tiče dvije zvijezde filma, jedan od radnika tako je pijan da se ne može izvući iz procjepa između prednjih i stražnjih sjedala vozila u koji je upao. Nije potpuno obeznanjen i pokušava komunicirati sa snimateljem, ali očito je jako alkoholiziran. Njegov kolega na početku snimke leži u nekakvom jarku ili kanalu iz kojeg uspijeva ustati, no sudeći po tome kako tetura, i on je vrlo pijan, donosi Telegram.

Na drugoj snimci manje pijani radnik pokušava s tla podići kolegu koji je u međuvremenu nekako ispuzao iz vozila. Čuje se kako gospodin koji se vlastitim snagama izvukao iz jarka sa snimateljem raspravlja o tome treba li pozvati Hitnu pomoć za palog druga. Ovaj u toj fazi filma sa svijetom komunicira samo neartikuliranim urlicima. Snimka završava prerano da bi se vidio rasplet drame.

SNIMLJENI SU RADNICI ZAPREŠIĆKOG KOMUNALCA

Uz snimke se na društvenim mrežama spominje kako su protagonisti zaposlenici zaprešićke komunalne tvrtke Vodoopskrba i odvodnja Zaprešić d.o.o. S upitom o snimljenim događajima obratili smo se ravnatelju Željku Majcenu, iz čijeg su nas ureda uputili na priopćenje objavljeno na stranicama tvrtke.

„Vodoopskrba i odvodnja Zaprešić d.o.o. najoštrije osuđuje postupak i neodgovorno ponašanje svojih radnika snimljenih 12.11.2020. na odlagalištu otpada u Zaprešiću. Zbog nedopustivog ponašanja, radnici su udaljeni s radnog mjesta, te će protiv istih biti pokrenut odgovarajući stegovni postupak i sankcije zbog neprimjerenog ponašanja i kršenja radne discipline“, objavljeno je u kratkom priopćenju.

 

You may also like