Home Sport Bivši vratar Dinama umire: “Došlo je vrijeme za oproštaj”
Oglas

Bivši vratar Dinama umire: “Došlo je vrijeme za oproštaj”

by Ante R.

Dovoljno je bila godinu dana na vratima Dinama da Georg Koch ostane u trajnom sjećaju svih navijača zagrebačkog nogometnog kluba.Na žalost legendarni vrat boluje od karcinoma u termalnoj fazi i oprostio se od svih, javlja Gol.hr

“Nikad nisam odigrao oproštajnu utakmicu nakon svoje karijere. Sada je došlo vrijeme…”
“Jako sam ponosan zbog toga što će mnogi ljudi odvojiti vrijeme u subotu kako bi ponovno obukli kopačke. Naravno, i ja bih želio igrati, ali to više nije moguće. Zato ću barem izvesti početni udarac sa svojom obitelji. Svjestan sam da će to biti posljednji put da vidim mnoge prijatelje, zato ću pokušati upiti, uživati i zapamtiti svaki trenutak tog dana, izjavio je Georg Koch.

“Iskusio sam tu nesreću iz prve ruke, dijagnoza raka uvijek je strašna, ali za mene ipak čini razliku radi li se o djetetu ili odrasloj osobi poput mene. Kad svemu dođe kraj, imao sam ispunjen život. Tko može reći da je svoj hobi pretvorio u karijeru i još pritom dobro zaradio? Ja jesam, jako sam zahvalan na tome. Ako to pogađa djecu, onda je još teže. Zato sam odabrao dječju kliniku”, rekao je u razgovoru za Bild.

“Uzeti desetku od Modrića, to sanja svako dijete”

Liga nacija: Grci slavili na Wembleyju, remi Italije i Belgije

You may also like

Verified by MonsterInsights