Raphinha je prvi pogodak postigao već u prvoj minuti dvoboja, drugi u 45. minuti, a treći u 56. U strijelce se protiv svoje bivše momčadi upisao i Robert Lewandowski u 36. minuti. Harry Kane (18) je bio jedini strijelac za Bayern.

Liverpool je ostao uz Aston Villu jedina momčad sa stopostotnim učinkom, a za tri boda na gostovanju u Leipzigu dovoljan je bio samo jedan pogodak. Postigao ga je Darwin Nunez u 27. minuti.

Najuvjerljiviju pobjedu večeri postigao je Manchester City koji je na svom Etihadu svladao prašku Spartu sa 5-0, iako je nakon prvog poluvremena bilo samo 1-0, golom Fodena (7). U drugom poluvremenu dvaput je pogodio Erling Haaland (58, 68), a po jednom John Stones (64) i Matheus Nunes (88-11m).

Hrvatski reprezentativci Mateo Kovačić i Joško Gvardiol ušli su kao zamjene u drugom poluvremenu. Kovačić je igrao od 69. minute umjesto Gundogana, a Gvardiol je u 74. minuti zamijenio Akea.

Iznenađenje večeri je pobjeda Lillea na madridskom Metropolitanu, gdje je francuska momčad svladala domaći Atletico sa 3-1, iako je Julian Alvarez već u 8. minuti donio prednost momčadi Diega Simeonea. Preokret u drugom poluvremenu donijeli su Edon Zhegrova (61) i dvostruki strijelac Jonathan David (74-11m, 89).

Pobjedu 3-1 na gostovanju ostvario je Feyenoord koji je u Lisabonu svladao Benficu. Luka Ivanušec je ostao na klupi za pričuve momčadi iz Rotterdama kojoj su pobjedu donijeli dvostruki strijelac Antoni Milambo (33, 90+2) i Ayase Ueda (12). Za Benficu je strijelac bio Kerem Akturkoglu (66).

Young Boys je pred svojim navijačima u Bernu imao bod do sučevog dodatka utakmice protiv milanskog Intera, ali je u 93. minuti Marcus Thuram donio tri boda gostima. Inter je u 48. minuti imao kazneni udarac, ali je udarac Marka Arnautovića domaći vratar Von Ballmoos obranio. -Hina