Home Sport Luka Modrić pred izlaznim vratima Reala Više nije član standardne prve postave

Luka Modrić pred izlaznim vratima Reala Više nije član standardne prve postave

by Ante R.

Unatoč brojnim napisima proteklog ljeta o odlasku Luke Modrića iz Real Madrida, kapetan Hrvatske ipak je ostao na Santiago Bernabeu. Prema medijima iz Španjolske, Modrić nije zadovoljan trenutnim statusom te bi ovo mogla biti njegova posljednja sezona u dresu Reala kojeg je prvi put odjenuo 2012. godine.

Međutim, hrvatski veznjak koji je već u veteranskim nogometnim godinama više ne uživa status prvotimca u ‘Los Blancosima’ kao što je to godinama bio slučaj. Zamijenili su ga mlađi veznjaci poput Bellinghama, Camavinge, Tchouamenija i Valverdea, dok iskusni Modrić i Kroos dobivaju sve manje minuta u sastavu Carla Ancelottija.

Talijanski novinar specijaliziran za događanja na transfer tržištu, Rudy Galetti, objavio je na svom X profilu kako Modrićev agent pregovara s dva kluba iz Saudijske Arabije, odakle je Modrić već imao unosnih ponuda ovog ljeta.

Riječ je o Al Ahliju i Al Ittihadu. To su dva kluba ispunjena zvijezdama europskog nogometa te ciljaju na sami vrh saudijskog prvenstva. U redovima Al Ahlija igraju nogometaši poput Roberta Firmina, Riyada Mahreza, Gabrija Veige, Francka Kessieja i Edouarda Mendyja, dok zvjezdanu postavu Al Ittihada predvode Karim Benzema, N’Golo Kante i Fabinho.

Iako je Carlo Ancelotti rekao kako nema šanse da Modrić napusti Real u zimskom prijelaznom roku, Galetti navodi kako saudijski klubovi pokušavaju nagovoriti Modrića na realizaciju transfera već u siječnju, piše sportklub.

You may also like