Home Sport VIDEO Bivši član UDBA-e: Pola Srbije navijalo je za Hajduk, moj stric iz Čačka također

VIDEO Bivši član UDBA-e: Pola Srbije navijalo je za Hajduk, moj stric iz Čačka također

by Ante R.

Jako mi je žao ovog dečka. Nama je Split posebno drag. Mi smo voljeli doći tamo jer nam je bio jedina veza s morem. Kada bi stigao tamo, onda si odlučio hoćeš li južno od Splita ili sjeverno. I uvijek je bilo: Ajmo ća u Split”

 

 

Bivši član UDBA-e Boža Spasić, gostovao je na TV Pinku u emisiji Novo jutro u kojoj je govorio o okolnostima nestanka 27-godišnjeg Splićanina Mateja Periša u Beogradu. Spasić je bio prvi operativac brojnih akcija usmjerenih prema antidržavnim elementima u bivšoj Jugoslaviji osamdesetih godina, a sada je analizirao detalje, snimke na kojima se vidi Periš te druge činjenice o slučaju nestalog Splićanina.

 

 

U jednom je trenutku komentirao upravo to što je Matej iz Splita i ima li to povezanosti s njegovim nestankom.

 

 

“Teren je prebačen u Hrvatsku, neka oni vide tko je bio tamo. Jako mi je žao ovog dečka. Nama je Split posebno drag. Mi smo voljeli doći tamo jer nam je bio jedina veza s morem. Kada bi stigao tamo, onda si odlučio hoćeš li južno od Splita ili sjeverno. I uvijek je bilo: Ajmo ća u Split. Pola Srbije navijalo je za Hajduk, ne znam znaju li to ovi mladi. Moj stric pokojni iz Čačka, isto je radio u UDBA-i. Rekao mi je da navija za Hajduk, tolika je to ljubav i poštovanje bilo prema Splitu. Ja sam često boravio tamo. Kasnije je bilo nekih problema, ali odnos prema Splićanima je uvijek bio u redu i tu nema problema”, rekao je Spasić, prenosi Večernji.

You may also like