Home Sport VIDEO Enrique kaže kako nije znao rezultat druge utakmice, ali pojavila se snimka koja tvrdi suprotno

VIDEO Enrique kaže kako nije znao rezultat druge utakmice, ali pojavila se snimka koja tvrdi suprotno

by Ante R.

Mnogi sumnjaju u to da su Španjolci namjerno pustili utakmicu Japancima kako bi izbjegli Hrvate i izbacili Njemačku. Enrique je tvrdio kako nije imao pojma koliko je rezultat na drugoj utakmici te kako je želio pobijediti, ali pojavio se dokaz koji mu ne ide u prilog.

Španjolski izbornik Luis Enrique rekao je poslije utakmice protiv Japana (1:2), kako nije kalkulirao pri kraju ludih jučerašnjih utakmica. Teoretičari zavjere sa svih strana svijeta ujedinjeni su u ideji kako je Furija Roja namjerno pustila Japancima.

 

 

Ovaj rezultat, koliko god je pomazio Hrvatsku, još je i bolji za Španjolce, jer su otišli na Maroko, izbacili jaku Njemačku iz turnira te izbjegli Hrvate u osmini, odnosno moguće Brazil u četvrtini finala.

Nijemcima je za prolaz dalje trebao barem bod Španjolske uz pobjedu protiv Kostarike, međutim Japanci su senzacionalno dobili Španjolce, završili prvi u skupini i otišli na nas, a Nijemci ispali zbog lošije gol razlike.

“Nisam znao rezultat druge utakmice”

Uoči zadnjeg kola Španjolci su mogli biti najgore treći, a najviše prvi na tablici, Japanci su mogli biti prvi i ispasti kao posljednji, a Nijemci najviše drugi na tablici. Enrique se pravdao kako je rezultat Njemačke saznao tek po završetku njihove utakmice protiv Japana:

“Bojao sam se ispadanja, jer sam svašta vidio u nogometu, htjeli smo iskoristiti svoje šanse, ali je teško bilo naći prostor. Nisam znao rezultat druge utakmice do kraja naše“, pričao je poslije utakmice, međutim na društvenim mrežama objavljena je snimka s utakmice koja tvrdi suprotno.

Naime, Koke je snimljen kako javlja suigračima na terenu kad je Njemačka povela 3:2, stoga je jasno da su vjerojatno svi Španjolci na klupi znali koliko je rezultat, a vrlo vjerojatno i Enrique, piše gol.dnevnik.hr.