Home Sport VIDEO Kakva utakmica u Kaliforniji: Arsenal demolirao Barcelonu i utrpao joj pet komada

VIDEO Kakva utakmica u Kaliforniji: Arsenal demolirao Barcelonu i utrpao joj pet komada

by Ante R.

Najbolji svjetski nogometni klubovi nastavljaju svoje turneje svijetom, koje donose i mnogobrojne spektakularne prijateljske pripremne susrete, najčešće pred rasprodanim stadionima u SAD-u, Japanu, Australiji i drugim državama, ovisno o tome koju su za pripreme odabrali.
Američku opciju odabrali su Arsenal i Barcelona pa su se tako odlučili suprotstaviti jedni drugima na terenu, a publika u Los Angelesu dobila je pravi spektakl s osam pogodaka.

Nogometna rapsodija
Arsenal je savladao Barcelonu rezultatom 5:3, ali rezultat zapravo ne govori dovoljno u prilog tome kakav su fantastični susret odigrali izabranici Mikela Artete.
Barcelona je vodila čak dva puta u tom susretu. Za 1:0 pogodio je Robert Lewandowski u sedmoj minuti, Bukayo Saka izjednačio je u 13., a drugo vodstvo donio je Raphinha u 34. minuti. Na odmor se otišlo s 2:2, nakon pogotka Kaija Havertza u 43. minuti.

U drugom dijelu dogodio se šou Leandra Trossarda, koji je postigao fenomenalne pogotke u 55. i 78. minuti. Još je jednom Barcelona smanjila u 88. minuti preko Ferrana Torresa, a sve je zaključio Fabio Vieira prekrasnim pogotkom samo minutu kasnije, prenosi Gol.hr.

Golove i najbolje trenutke s utakmice pogledajte OVDJE.

 

You may also like