Home Sport VIDEO – SILNO ŽELE DOVUĆI LUKU Evo kakvu su gestu Saudijci pripremili za našeg nogometnog velikana

VIDEO – SILNO ŽELE DOVUĆI LUKU Evo kakvu su gestu Saudijci pripremili za našeg nogometnog velikana

by Ante R.

Saudijci su imali lijepu gestu za hrvatskog nogometnog velikana. U Rijadu, glavnom gradu Saudijske Arabije gdje će se igrati španjolski Superkup, domaćini su na aerodromu dočekali nogometaše Real Madrida iz španjolske prijestolnice, a posebnu im je pažnju privukao hrvatski veznjak Luka Modrić.

Kapetanu Vatrenih, prvo su uručili cvijeće kao znak dobrodošlice, a potom su mu darovali i pozlaćeni pehar dok su zaposlili čovjeka da svira tamburicu. Pretpostavlja se kako su ove lijepe geste pokušaj privlačenja Modrića u Saudijsku Arabiju.

Naime, već prošlog ljeta spekuliralo se o odlasku Hrvata put arapskog poluotoka, međutim ipak je produžio ugovor s Realom na još jednu sezonu. No, ove sezone su još intenzivniji izvještaji o Modrićevom odlasku sa Santiago Bernabeua jer je navodno nezadovoljan smanjenom ulogom u momčadi Carla Ancelottija, a pojedini španjolski mediji, ranije su pisali kako će veznjak ovog ljeta pojačati redove Al Nassra te se pridružiti Marcelu Brozoviću i bivšem suigraču – Cristianu Ronaldu.

Modrićev ugovor s Realom istječe krajem lipnja ove godine, piše sportklub.n1info.hr.