Home Svijet VIDEO Naoružan zauzeo banku, prijeti eksplozijom: “Banku ću držati pod kontrolom sve dok radnicima ne isplate pare koje su ukrali”

VIDEO Naoružan zauzeo banku, prijeti eksplozijom: “Banku ću držati pod kontrolom sve dok radnicima ne isplate pare koje su ukrali”

by Ante R.

Policija u crnogorskom gradu Baru evakuirala je dio Ulice Maršala Tita zbog prijetnje naoružanog muškarca da će aktivirati eksploziv.


Naoružani muškarac je prije prijetnje poslovnicu banke oblijepio natpisom “Vratite novac koji ste ukrali od radnika Primorke”. Policija je potvrdila dojavu o tome da jedna osoba prijeti kako će aktivirati bombu.

 

 

Evakuirana je zgrada u kojoj se nalazi poslovnica i stambeni objekti u neposrednoj blizini. Na mjestu događaja su vatrogasci. Dosadašnji pregovori s muškarcem su bili bezuspješni, a dolazili su i članovi njegove najuže obitelji.

 

 

 

 

Zabranio zaposlenima ulazak u banku

 

Glasnogovornik Osnovnog državnog tužiteljstva u Baru Radovan Đurišić rekao je da je muškarac jutros zabranio zaposlenima ulazak u poslovnicu banke. Rekao im je da je naoružan i da nosi eksploziv.

 

“Njegovi zahtjevi se uglavnom svode na isplatu novčanih potraživanja za zaposlenike Primorke od strane banke”, rekao je Đurišić i dodao da je na terenu pregovarački tim policije.

 

“S obzirom na to da osoba nije nasilna, nema talaca i ne prijeti nikom osim sebi, nadamo se da će pregovori dati rezultata”, kazao je Đurišić. Navodi da su provjerama utvrdili kako se ne radi o osobi sklonoj kriminalnim aktivnostima, pišu Vijesti.

You may also like