Home Vijesti DIJETE SOCIJALIZMA Alka Vuica: Tito je bio veliki hrvatski sin, a prvi socijalist bio je – Isus Krist!

DIJETE SOCIJALIZMA Alka Vuica: Tito je bio veliki hrvatski sin, a prvi socijalist bio je – Isus Krist!

by Ante R.

Gostujući u emisiji Jutarnjeg lista Alka Vujica, novopečena članica SDP-a govorila je o Titu i Milanoviću. Evo što je tom prilikom izjavila:

“Moram spomenuti druga Tita. Možda nekima neće biti drago. Ja bih ga čak stavila na prvo mjesto, ali iz poštovanja prema svima, stavila sam ga na treće. Bio je političar par excellence i jako je puno učinio za narod. Nije bilo lako vladati Jugoslavijom nakon rata i mislim da ona nije imala ni vremena razviti se u pravu državu.

Često odem u Kumrovec koji mi je idiličan i prekrasan. Mislim da je nehumano i ružno nekoga nakon toliko godina izbacivati iz groba. Tito to nije zaslužio. Ali ako ga gradonačelnik Beograda želi izbaciti, mi ćemo ga sigurno prihvatiti u Kumrovcu. Tito je veliki hrvatski sin”, tvrdi Vuica koja bi se u Saboru bavila pitanjem jednakosti na primjer između žena i muškaraca, u zdravstvenom sustavu, pravosuđu…

“Nažalost osobno ne poznajem Zorana Milanovića, ali bih ga voljela upoznati jer je on za mene fascinantna osoba, ima taj rock and roll o kojem sam govorila, ne boji se, iskreno i otvoreno progovara o problemima, ne zaobilazi ih kao neki političari. Retorika mu je ponekad gruba, ali on je iskren. Ono što znam je da ga štuju i oni koji ga ne vole i to zbog njegove istinitosti, iskrenosti i pravednosti. Mislim da je puno učinio za Hrvatsku i da ga svi doživljavaju s respektom”, kaže Vuica.

VIDEO Mario Radić kakvog još niste vidjeli!

“Muškarci imaju potrebu često lagati. Zato me malo nervira taj muški svijet. Mislim da su žene puno hrabrije i iskrenije od muškaraca. Treba ih biti više u politici. Ovaj svijet je sve muškiji i sve lažniji. Glazba i politika su jako povezane. Iz rap kulture dolazi glazbeni izričaj u kojem se o ženama govori kao o kurvama i robi. Pjesme su sve manje pjesničke. Današnji mladi slušaju narodnjake, Hrvatska je uništila svoju zabavnu glazbu i to nije dobro. Odgajamo mlade djevojke da im je normalno da budu sponzoruše, eskort dame da bi studirale ako im roditelji ne mogu omogućiti studiranje. Penzioneri kopaju po smeću i mole za koricu kruha. U ovako divnoj zemlji. To je nedopustivo”, zaključuje Vuica i otkriva da je njezina majka koja je nedavno preminula 36 godina bila medicinska sestra i na kraju joj palijativna skrb nije htjela doći.

VIDEO Mario Radić kakvog još niste vidjeli!

 

You may also like