Home Vijesti Fred Matić siguran u svoje sposobnosti, pita se: Može li netko bolje od mene zastupati i braniti ovu zemlju u Europi?

Fred Matić siguran u svoje sposobnosti, pita se: Može li netko bolje od mene zastupati i braniti ovu zemlju u Europi?

by Ante R.

Kandidat na listi SDP-a na izborima za Europski parlament Predrag Fred Matić poručio je u petak u Dubrovniku kako će, ukoliko bude opet izabran u EP, nastaviti svoj rad na zaštiti ljudskih prava i prava žena.

Matić se u na gradskoj tržnici u Gružu družio s građanima i tom prilikom rekao kako sada ima još više iskustva te će nastaviti ustrajati na zaštiti ljudskih prava, posebno u svjetlu jačanja desnih političkih opcija.

„Te nas zatucane opcije vraćaju u 18. i 19. stoljeće, a Europa živi u 21. stoljeću. Hrvatska ima potencijal biti uspješna zemlja blagostanja u kojoj će živjeti sretni ljudi, zadovoljni svojim radom”, izjavio je Matić.

PACIJENTI MU VAŽNIJI OD SABORSKE FOTELJE Zastupnik DP napustio Sabor da bi se posvetio svom liječničkom pozivu i svojim pacijentima

Podsjetio je kako se na izborima za EP biraju ljudi za koje birači smatraju da će najbolje zastupati njihove interese.

„Hrvatski sam branitelj i ratni vojni invalid, robijao sam devet mjeseci za ovu zemlju. Ne kao lopov, već kao hrvatski branitelj i domoljub. Neskromno pitam može li netko bolje od mene zastupati i braniti ovu zemlju u Europi? Zastupnici SDP-a dosad su se pokazali najboljima u području zaštite potrošača, vanjskih poslova i zaštiti ljudskih prava i prava žena”, poručio je Matić, koji se pohvalio Oskarom za najboljeg zastupnika u području zaštite ljudskih prava. – Hina.

Domovinski pokret zbog Pupovca prijeti raskidom koalicije s HDZ-om?

DOMOVINSKI POKRET NIJE POPUSTIO Pupovac ipak neće biti na čelu Odbora za manjine: Sada je u igri drugo ime

You may also like

Verified by MonsterInsights