Usvojeni su svi potrebni akti za 18. Sabor HNS-a koji će se održati u subotu, 26. listopada, kad će se birati novo vodstvo stranke koje će preuzeti odgovornost za daljnji razvoj i jačanje stranke na političkoj sceni Hrvatske, priopćio je u nedjelju HNS.

Dodaju da je Središnji odbor na sjednici održanoj u subotu donio važne odluke koje definiraju smjer stranke u idućem razdoblju te je dao podršku kandidatu za predsjednika Republike Draganu Primorcu.

Izglasan je i moderniji Pravilnik o ustroju i radu Mladih HNS-a, koji je, kažu, prilagođen potrebama i izazovima s kojima se mladi suočavaju.

“Ovaj korak pokazuje snažnu opredijeljenost HNS-a za ulaganje u mlade generacije, koje će igrati ključnu ulogu u budućnosti stranke”, istaknuli su iz HNS-a.

Pri tome su naglasili kako HNS nastavlja svoj put modernizacije i prilagodbe potrebama hrvatskog društva, ostajući dosljedan svojim temeljnim vrijednostima.

 Ona nije samo žena za sva vremena, ona je žena za teška vremena

Nakon što se Stjepan Čuraj koji je bio na čelu HNS-a od 2020. godine povukao s funkcije predsjednika iz osobnih razloga, stranku do izbornog Sabora kao v.d. predsjednika vodi Mirko Korotaj, dugogodišnji načelnik Općine Cestica.

Otac majke Novaka Đokovića: “Novakov sam djed, Srbin nikada nisam bio, ja sam Hrvat”

Pobjeda Reala, Modriću ovacije, još uvijek je kralj Madrida