Home Sport Ispisao povijest u Realu; Modrić pored nogometnog umijeća oduševljava navijače i svojom skromnošću: “Da sam na mjestu tog taksista, sigurno bih dobio srčani udar”

Ispisao povijest u Realu; Modrić pored nogometnog umijeća oduševljava navijače i svojom skromnošću: “Da sam na mjestu tog taksista, sigurno bih dobio srčani udar”

by Ante R.

Matematički je sve jasno oko titule prvaka u španjolskoj nogometnoj ligi. Real Madrid je osigurao naslov pobjedom protiv Cadiza četiri kola prije kraja prvenstva, budući da su nogometaši Girone preokretom svladali Barcelonu. Hrvatski kapetan se novim trofejom trajno utisnuo u povijest kraljevskog kluba iz Madrida.

Na utakmici protiv Cadiza (3:0) postao je najstariji Realov igrač u La Ligi sa 38 godina i 238 dana, ali i najtrofejniji igrač u povijesti madridskog kluba. Hrvatski kapetan sada ima 25 pehara u bogatoj kolekciji, koliko imaju još trojica igrača, a do kraja sezone još može dignuti ušati pehar, odnosno Ligu prvaka.

Nakon osvajanja naslova slavlje u Madridu je započelo.

Na stadionu je nastala potpuna ludnica, a mnoštvo navijača je ispratilo svoje ljubimce glasnim ovacijama sa Santiago Bernabeua. Gotovo sve Realove zvijezde su napustile stadion u luksuznim automobilima ili s privatnim vozačima, izuzev Modrića koji je za sebe i obitelj pozvao taksi, otkrila je poznata španjolska novinarka Arancha Rodriguez.

Modrić je sve oduševio svojom skromnošću, a da je i kojim slučajem pala koja “kapljica više”, postupio je i više nego razumno.

“Zamislite da ste taksist koji je dobio poziv da dođe do Bernabeua. Mislite da ćete tamo pokupiti običnog navijača i onda ugledate Luku Modrića s obitelji! Da sam na mjestu tog taksista, sigurno bih dobio srčani udar”, napisao je jedan navijač u komentarima ispod objave koja je izazvala oduševljenje, piše gol.dnevnik.hr.

You may also like