Home Vijesti Jandroković o vanjskopolitičkim odnosima Srbije: Zemlja koja sjedi na dvije stolice

Jandroković o vanjskopolitičkim odnosima Srbije: Zemlja koja sjedi na dvije stolice

by Ante R.

Predsjednik Hrvatskog sabora, Gordan Jandroković dao je izjavu za medije povodom nedavnog incidenta na srbijanskoj granici, policijskom zadržavanju i ispitivanju hrvatske pjevačice Severine i istaknuo da Srbija nije demokratska po pitanju vanjskopolitičkih odnosa. 

– Moramo biti vrlo otvoreni, Srbija nije demokratska zemlja i ovo što su učinili i gospođi Vučković pokazuje način na koji se odnose prema svima onima koji očito imaju različito mišljenje od onoga što ima vladajuća struktura u Srbiji, rekao je Gordan Jandroković, predsjednik Hrvatskog sabora.

– Srbija je zemlja koja sjedi na 2 stolice. S jedne strane koketira s Moskvom, a s druge strane pokušava si osigurati put prema EU. Nedosljedni su, neprincipijelni, izazivaju regionalne kavge i mi tu moramo biti mudri, dodaje. Smatra da bi bilo pametno i od strane medija da malo ignoriraju Vučića, stoga što, kako kaže, on živi od toga da Hrvatski mediji reagiraju na njegove provokacije, piše HRT.

Domagoj Franić: Ukrajinska vojska stavila je Putina i njegovog tigra od papira pred zid, ostaje mu samo glavom lupati u njega

You may also like

Verified by MonsterInsights