Home Vijesti Kolakušić: DP je odabirom samih ministara dao zeleno svjetlo HDZ-u da nastavi uništavati Hrvatsku

Kolakušić: DP je odabirom samih ministara dao zeleno svjetlo HDZ-u da nastavi uništavati Hrvatsku

by Ante R.

Predsjednik stranke Pravo i pravda Mislav Kolakušić oglasio se na društvenoj mreži i komentirao predstavljene zastupnike iz redova Domovinskog pokreta koji će obnašati ministarske funkcije u tri resora. Ivan Šipić voditi će novoosnovano ministarstvo demografije i iseljeništva, Josip Dabro biti će odgovoran za ministarstvo poljoprivrede, a Ante Šušnjar zauzima poziciju ministra gospodarstva.

Objavu Mislava Kolakušića prenosimo u cijelosti:

“Domovinski pokret je koalicijom s HDZ-om i Plenkovićem izdao svoje birače, pregovorima s HDZ-om svoj program i temeljna načela, a kadrovskim rješenjima konačno potvrdio da je predao u potpunosti vlast Andreju Plenkoviću. Umjesto ogorčene borbe za suverenistički program i načela vodstva DP-a dobili smo ministre za koje nitko nikada nije čuo, koji nemaju političku težinu i koje nitko neće pitati ništa.

Ne postoji niti jedan promil šanse da konačni rezultati ovakve vlade bude i milimetra drugačiji od onoga što je zamislio Andrej Plenković.

Domovinski pokret je prvo odabirom ministarstava, a onda i samih ministara praktički dao zeleno svjetlo HDZ-u da nastavi uništavati Hrvatsku svojim politikama, da nastavi s korupcijom, iseljavanjem i svime onime protiv čega smo svi zajedno ustali i protiv čega smo se borili”, napisao je Kolakušić.

You may also like