Home Vijesti Majstora nema, jedino što vam ostaje je zasukati rukave i probati riješiti problem

Majstora nema, jedino što vam ostaje je zasukati rukave i probati riješiti problem

by Ante R.

Zbog velike potražnje, danas je teško pronaći majstora. Još ga je teže pronaći u manjim sredinama. Ne čudi stoga što se mnogi odlučuju biti sam svoj majstor. Nena iz Andruševca nije uspjela unajmiti majstora pa je odlučila sama zasukati rukave, piše Dnevnik.hr.

“Majstora ne možeš dobiti, sve je to zauzeto. Malo ih ima. I na kraju krajeva mislim da su preskupi za ovako što”, kaže pa dodaje da je stoga odlučila sama pokušati. Svjesna je da bi “pravi” majstor bolje odradio posao od nje, ali ne zamara se previše. “Ja ovako polako iz zabave. Dobro, bole me poslije leđa, ali radim za sebe”, dodaje. I nije jedina jer su u istim problemima brojni građani.

“Trebao sam majstore za krečenje, vodoinstalatere, ali ih nema u gradu”, podijelio je s novinarkom Mateom Drmić Osječanin Ivan. Zato je odlučio pričekati toplije vrijeme i onda sam okrečiti svoj prostor. Slična iskustva imaju i njegove sugrađanke Gabrijela i Brigita, a kako se svi oni nose s manjkom majstora te što o svemu kaže struka, pogledajte u videu ovdje.

ilustracija Unsplash

You may also like